la HUNEDOARA DVD-uriile ajung la moartongrigore?
Intalnire Regionala La DEVA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
da, or sa ajunga la martongrigore DVD-urile.
puteti pirata DVD-urile, oricum sint semnate
egon, tu suna-ma.
va dati seama ca nu o sa trimit la 3 persoane in Sibiu, trimit doar la la Organizatorul de intilniri din acea zona. oricum trimit mai multe.
in lista s-au inscris vreo 17 persoane, mi-e greu sa cred ca doar 17 persoane vor DVD-ul
cit despre berea de la felix, stati linistiti, nu ma ispititi
pacat ca nu am timp sa si impachetez si sa expediez
am scris aproximativ 20 de DVD-uri pina acum, dar vor pleca curind catre voi, promitLast edited by crististreulea; 23 January 2009, 21:07.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
hahaha ... pai tu nu stii cum e in romania streulea ?
daca omul nu isi "pirateaza" chiar si propriile inregistrari nu e sanatos
asa ca stai linistit ca DVD-ul se va copia in multe alte exemplare (numai la Arad vor mai fi inca vreo 3-4)Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Streulea, vreau sa zic....finalul dvd-ului este
........si grija mare ca alde....... ......incearca sa fure.....las' ca rezolvam noi......
Comment
-
@TWeetY, dragul meu, ideea e ca : sa zicem ca au plecat! Oricum se opresc la Deva, Sibiu si abia apoi la Mioveni
Cum e cu Bv-ul? Va bagati?
Comment
-
Originally posted by sibianul View PostStreulea, vreau sa zic....finalul dvd-ului este ...
am mai gasit un idiotLast edited by valeriuciprian; 27 January 2009, 13:35.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
deci:
am livrat DVD-uri in Timisoara (nu la toti)
au ajuns DVD-uri la Arad(sint la bubu_vasile)
azi au plecat DVD-uri la:
viorelu
Iulian
KeanuRev
martongrigore
mai vrea cineva?
am dat PM cu cerere adresa livrare urmatorilor:
MS 41 NZN
valeriu61
vali007
am omis o zona pe undeva?
Originally posted by sibianul View Post... sa zicem ca au plecat! Oricum se opresc la Deva, Sibiu si abia apoi la Mioveni ...
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment