If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Urat din partea ta Viorele, sa te folosesti de numele la baieti. Dar unde nu este bun simt nu ai ce cere. Patetic...Scuteste-ne de astfel de imbarligari.
Si eu mai am o intrebare legata de locul unde se va desfasura intalnirea,in ce zona a Targovistei?Ma gandesc ca in fata la stadion ar fi un loc,voi ceilalti ce propuneti?
E o idee buna.
Se mai poate si la Interex sau Kauffland,dar sambata s-ar putea sa fie aglomerat.
@Dodo-Dupa cum s-ar parea ca evolueaza lucrurile,s-ar putea sa ne intalnim numai noi doi...
Lista ramane valabila...Care este problema?...Eu zic sa ne tinem de cuvant,si cine s-a trecut pe lista eventual poate motiva absenta cu ceva credibil.In rest sa ne vedem cu bine la Targoviste pe 20 decembrie
Si eu m-am gandit la Praktiker,Kaufland sau Interex dar cred ca este aglomerat.Acolo la stadion este destul loc,tin minte de cand am dat examen pentru permis ca erau f multe masini acolo!
Salve baieti! Spunetimi si mie cum ramane pana la urma se mai tine intalnirea la Targoviste sau nu? Si daca da unde si la ce ora? Eu am logan de trei luni si as fi vrut sa aflu mai multe despre logan de la cineva ca voi care aveti de mai mult timp. Astept un semn Salve
Gratar,fotbal,leapsa se poate dar la 40 de km de Targoviste,spre Sinaia!
D-Fens poate sa confirme.
Se mai poate la Priseaca sau sus la Manastirea Dealu,sunt cam 3-4 km.De sus de la Manastirea Dealu se vede toata Targovistea,e loc si de gratar sau alte nebunii.
Felix si Tweety,mi-ar pare rau daca nu veniti,dar daca asa credeti de cuviinta,va respect hotararea.
Salut Marcel si un sincer "Bun venit " pe forum!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment