Daca veneai,ala mic al meu ar fi vrut sa-ti dea un desen facut de el pt tine.Asa,ti-l trimitem prin alta metoda.
Intalnire Regionala La Targoviste....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bineinteles ca meritaUltima prezenta daca nu ma insel era de 14 la numar...Destul de bine avand in vedere ca mai sunt 9 zile...Si in mod sigur vor mai fi persoane dornicePoate si vreun nou club participant...Cum ar fi Craiova poate si Brasov...Sa treaca weekend-ul si mai vedem.
Comment
-
Dragii mei va doresc intalnire faina!!!!!!
Noi mergem pe la Deva!!!!!!
Poate......Poate!
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostDaca veneai,ala mic al meu ar fi vrut sa-ti dea un desen facut de el pt tine.Asa,ti-l trimitem prin alta metoda.
Asta m-a pus pe ganduriAttached Files
Comment
-
Observ ca Viorelu nu numai ca nu a dat nici o explicatie referitoare la acel anunt pe acel site dar inca continua sa faca invitatiile...Jenant :|
Refresh la lista :
Sambata 20 decembrie Intalnire Regionala la Targoviste: LoganClub Mioveni, LoganClub Pitesti, LoganClub Bucuresti si LoganClub Targoviste....Si poate cine stie ni-se mai alatura careva
TARGOVISTE (Gazda)
1.D-FENS
2.Dodo
3.
MIOVENI
1. AG 83 KTL- KaTaLyn
2. AG 88 DVL Dutza
3. AG 10 MRG Bosketel
4. TWeetY ( nu stiu cand tai porcu' dar sper sa nu fie tocmai atunci)
5.
PITESTI
1.AG 13 MIV- viorelu
2.AG-07-AVR alexutzu
3.AG-80-BIK ag80bik
4.AG-27-JBL AG 27 JBL
5.
BUCURESTI
1.B-15-FOF - Andreea13
2.B-67-BPX - Stanlei_82( Razvan) vin in proportie de 90%
3.B-90-BBB - SilviuB ( s-ar putea sa vin ca pasager, iar )
4.B-76-WKR - Stuke Vin cu masina daca o scot din service(daca nu vreau si eu un loc de copilot)
...SI POATE MAI SUNT SI ALTI DORITORI DIN ALTE ORASE SA VINA LA INTALNIREA DE LA TARGOVISTE....SUNT BINE VENITI
PS. Sa nu uiti sa postezi pe acel forum si viitoarele schimbari de trupe ;)Last edited by Thejock3r; 12 December 2008, 11:11.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
KaTaLyn daca se poate poti face threadul asta lipicios(sau cine poate) ,macar pana are loc intalnirea,asa ar fi normal...Zic eu.
In rest salutare la toti!(si la cine nu merita)...Prespun ca ultima lista e buna sau mai da cineva bir cu fugitii?
Comment
Comment