Update lista
Sambata 20 decembrie Intalnire Regionala la Targoviste: LoganClub Mioveni, LoganClub Pitesti, LoganClub Bucuresti si LoganClub Targoviste....Si poate cine stie ni-se mai alatura careva
TARGOVISTE (Gazda)
1.D-FENS
2.Dodo
3.
MIOVENI
1. AG 83 KTL- KaTaLyn
2. AG 88 DVL Dutza
3. AG 10 MRG Bosketel
4. TWeetY ( nu stiu cand tai porcu' dar sper sa nu fie tocmai atunci)
5.
PITESTI
1.AG-07-AVR alexutzu
2.AG-80-BIK ag80bik
3.AG-27-JBL AG 27 JBL
4.AG-09-*** Solenzul (DC)...Din Campulung
5.
BUCURESTI
1.B-15-FOF - Andreea13
2.B-67-BPX - Stanlei_82( Razvan) vin in proportie de 90%
3.B-90-BBB - SilviuB ( s-ar putea sa vin ca pasager, iar )
4.B-76-WKR - Stuke Vin cu masina daca o scot din service(daca nu vreau si eu un loc de copilot)
...SI POATE MAI SUNT SI ALTI DORITORI DIN ALTE ORASE SA VINA LA INTALNIREA DE LA TARGOVISTE....SUNT BINE VENITI
Absent la Targoviste,de vina porcul care sa saturat de viata asta si sa hotarat sa plece spre burtile noastre chiar pe data de 20 decembrie.Insa Pitestiul sper sa fie prezent prin membrii ramasi pe lista.
P.S.astept detalii aici pentru a anunta telefonic pe cineva asupra intalnirii
Sa auzim de bine!
Sambata 20 decembrie Intalnire Regionala la Targoviste: LoganClub Mioveni, LoganClub Pitesti, LoganClub Bucuresti si LoganClub Targoviste....Si poate cine stie ni-se mai alatura careva
TARGOVISTE (Gazda)
1.D-FENS
2.Dodo
3.
MIOVENI
1. AG 83 KTL- KaTaLyn
2. AG 88 DVL Dutza
3. AG 10 MRG Bosketel
4. TWeetY ( nu stiu cand tai porcu' dar sper sa nu fie tocmai atunci)
5.
PITESTI
1.AG-07-AVR alexutzu
2.AG-80-BIK ag80bik
3.AG-27-JBL AG 27 JBL
4.AG-09-*** Solenzul (DC)...Din Campulung
5.
BUCURESTI
1.B-15-FOF - Andreea13
2.B-67-BPX - Stanlei_82( Razvan) vin in proportie de 90%
3.B-90-BBB - SilviuB ( s-ar putea sa vin ca pasager, iar )
4.B-76-WKR - Stuke Vin cu masina daca o scot din service(daca nu vreau si eu un loc de copilot)
...SI POATE MAI SUNT SI ALTI DORITORI DIN ALTE ORASE SA VINA LA INTALNIREA DE LA TARGOVISTE....SUNT BINE VENITI
Absent la Targoviste,de vina porcul care sa saturat de viata asta si sa hotarat sa plece spre burtile noastre chiar pe data de 20 decembrie.Insa Pitestiul sper sa fie prezent prin membrii ramasi pe lista.
P.S.astept detalii aici pentru a anunta telefonic pe cineva asupra intalnirii
Sa auzim de bine!
Comment