Intalnire LoganCLub in Zona de Vest II La Felix 15 16 17 Mai !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• unde stai keanu-le?mama ei de treaba si azi am ramas si eu fara masina
    http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• In principiu, nu vad nici o problema, dar sa fim toti cazati in grupuri....sibiu, brasov...etc.
      Si neaparat, Sibiul la Crinul, caci acolo am batut apa in piua cu sotia.......
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Na pai atunci o sa rezolv la astea 2.. si sa vedem acuma in functie.. de cate zile sta fiecare.. dar incerc sa bag sibiul la crinul..
        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
        Enter the Matrix

Comment

• Pe mine ma consideri Sibian, azi intra banii in cont din partea mea, suma intreaga.

Comment

• Ah.. nu mai renuntati?)) Acuma trebuie sa ne imprastiem prin tot felixul... poate ne ajuta curs3d sa gasim.. mai exact.. acuma ma zbat sa gasesc.. cazare.. dar se pare ca nu prea avem noroc.. cica aici.. unde trebuia sa mergem pensiunea margareta.. are ceva grup. pfooai keep in touch

Bine gata atata mam plimbat pana am gasit Deci.. O sa ne cazam jumate jumate Villa Crinul Jumate, Pensiunea Adela cealalta jumate, o sa pun deseara lista.. cu cei care se cazeaza jumate jumate, din pacate nu ii asa cum vroia sibianul, deaoarece configuratia apartamentelor nu corespundea, dar oricum o sa va placa si acolo daca doriti care sa cautati pe net. asa se numesc.

Pretul este acelasi 30 RON/Pers adica 60 de lei camera 120 apartamentul.

valeriu61 + Tatiana
            Sibianul + Grati + Andrada
            gabi galbeaza + 1
            Alinfbl + prietena
            tokragua + Cristina
            vyp75 + Cosmina
            Bolo + ReBe
            Vali007 + Ancuta

Astea sunt persoanele care vor sta la Pensiunea Adela, vyp75 + Cosmin, Bolo+ReBe aveti si voi fiecare camera cu pat matrimonial, singurul care nu este cu pat matrimonial ci o camera cu 2 paturi este Sibianul care el asa a cerut din start, dar daca doreste matrimonial se poate rezolva ca are .
            De fapt situatia ii altfel cei care stau 2 nopti stau in villa crinul si cei care vine pentru 1 noapte stau la PENSIUNEA ADELA

Stiu ca nu ii cum doreati.. dar din pacate asa sunt.. cazarile.. NU ESTE ABSOLUT NICI O DIFERENTA INTRE VILA si PENSIUNE. !!!
            Aceleasi conditii, fiecare camera are baie proprie, televizor, totot Pensiunea Adela are un Atu, deoarece are un livin foarte mare unde putam sta la barfa, ii mai mare decat la Vila Crinul.
            Vreau sa mentionez faptul ca nu este mai mult de 40 de m intre vila si pensiune
            Inca nu am dat avansul ! O sa il trimit Vineri in functie de deciziile voastre, Eu zic ca ii OK, amandoua arata super bine, acuma sa vedem daca le convine celor de la sibiu si lui vali007, sa se cazeze la Pensiunea Adela

KeanuRev + Krys
            Boby + Cristina
            Stresu+ 1
            sebi8ta + Mihaela
            KELU + 3
            Rouge de Feu
            adimrv + sotia

Si astea sunt persoanele care vor sta in Villa Crinul. Pensiunea Adela nu dispune de apartamente si deaia is facute selectiile asa.
            Last edited by KeanuRev; 9 April 2009, 21:06. Reason: Era Andrada nu Ancuta:D
            Enter the Matrix

Comment

• KeanuRev, vezi ca la mine este
              sibianul + Grati +Andrada
              Sau vrei sa dai mielul de paste?
              aham......Restul e LOGAN

Comment

• ) Man nu stiu acuma vad ca si in primul post tot Andrada era nu stiu cum o ajuns Ancuta)) cred ca ma gresit eu daca trebuie dam si mielu de Pasti Ce zice consoarta de Pensiunea Adela este Ok?
                Enter the Matrix

Comment

• Maine o sa i-o arat s-o vada!!!!!!
                  Speram sa mergem inainte!!!!!
                  aham......Restul e LOGAN

Comment

• Eu zic ca e bine. Haideti sa facem asa cum zice Keanu, pretul e bun, conditile bune, locatiile apropiate, de fapt toate vilele si pensiunile din zona aceea arata excelent.
                    Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• No comment, sunt de acord, numai vezi ca eu o sa ajung undeva pe la 8-9 dimineata.

Comment

• Eu oricum o sa fiu acolo de Vineri dimineata deci o sa ii astept pe toti. Nr meu 0743028440 pentru cei care nu se descurca sau stiu eu

Ma baieti eu inca astept.. un avans.. i-am zis la doamna ca ii dau 700 de lei avans.. pana Maine dupamasa.. cel tarziu si eu abia am 420 de lei.. care.. majoritatea sunt de la sibieni..
                        Last edited by KeanuRev; 9 April 2009, 19:52.
                        Enter the Matrix

Comment

• Cica este ok....Doamne-ajuta!!
                          aham......Restul e LOGAN

Comment

• Originally posted by KeanuRev View Post
                            Ah.. nu mai renuntati?)).........

KeanuRev + Krys
                            Boby + Cristina
                            Stresu+ 1
                            sebi8ta + Mihaela
                            KELU + 3
                            Rouge de Feu
                            adimrv + sotia

Si astea sunt persoanele care vor sta in Villa Crinul. Pensiunea Adela nu dispune de apartamente si deaia is facute selectiile asa.
                            Sper ca nu este vre-o neintelegere, deoarece mai sus vad ca pe mine (Rouge de Feu) m-ai mentionat ca o singura persoana, ori eu m-am inscris cu 2 persoane pentru o camera de 2 persoane/2 nopti, (06. Rouge de Feu + 1 Prieten - 3 zile (2 nopti). == 1 Camera 2 Paturi)
                            Azi am efectuat pe internet si plata avansului in contul tau si ti-am trimis si un mesaj pe "mp", unde am mentionat si numele noastre. Fiind weekend, confirmarea de plata o sa o pot trimite, doar maine cand banca va procesa operatiunea. Numai bine.
                            Last edited by Rouge de Feu; 12 April 2009, 22:38.
                            sigpic

Comment

• Keanu este ok asa cum ai zis tu si saptaamana asta trimitem si noi banii ptr.plata integrala adica cate doua nopti de caciula si mai dorim un apartament cu pat matrimonial ca mai vine un coleg cu prietena(bobok)
                              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Incercam facem tot posibilul nu promit nimic dar facem tot posibilul sa gasim. Rouge de feu stai linistit ii ok 2 persoane 2 zile doar ca mi-a scapat acolo si nu am trecut
                                Last edited by KeanuRev; 13 April 2009, 00:12.
                                Enter the Matrix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google