Asa si????? Ce vrei si tu daca nu m-am prins de schema decat mult mai tarziu?
Intalnire LoganCLub in Zona de Vest II La Felix 15 16 17 Mai !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Inca o chestie: +2-ul din apartamentul in care voi sta cu bolo sunt bobbyred si Alina, care vin de la Bucuresti! Asadar, lenesilor, sus, la volan, cu voi si miscati-va spre Felix, daca ei pot face 600 km, puteti face si voi 3-400!Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
am facut amu un scurt calcul, daca vin de vineri seara si sa plec sambata seara inapoi.
70lei drumul
40lei intrarea la strand
100lei mancarea
12lei rovigneta
cazare la cort sau sa vin sambata dimineata
total putin sub 250lei.
intr-o viata normala ar fi chiar ieftin si era cat pe ce sa-mi conving sotia.
daaar... 250lei e foarte mult acum pentru mine si imi pare rau ca ratez intalnirea de la FelixDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Da asa cum zice boris reusiti sa veniti macar duminica.. dimineata.. sau de sambata pana duminica.. o intalnire o baie pe caldurile asta meritati si voi... Asa ca miscativa fundul la intalnire.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
boris, o sa iau in calcul varianta propusa de tine cu plecatul impreuna la felix, dar dupa cum mai spuneam la mine se pot ivi si probleme si din pacate se intrevad nori la orizont.
nu e o chestie tampita sa ai cazare si sa nu poti sa profiti de ea din varii motive ... asta e. Va tin la curent cu evolutia lucrurilor si vedem cum facem.
Ar trebui sa va pun in legatura cu doru (rouge de feu) ca parca si el de vineri merge.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
pe drum cu familia momentul "0" apoi cu familie ..................si noi baietiiLast edited by sibianul; 11 May 2009, 23:12.
Comment
Comment