Intalnire LoganCLub in Zona de Vest II La Felix 15 16 17 Mai !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asa si????? Ce vrei si tu daca nu m-am prins de schema decat mult mai tarziu?
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• DEocamdata nu stiu pe unde venim dar vedem si comunicam pe forum.
      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• pai sebi, din partea mea putem pleca si la 4-5 ca pe mine nu ma deranjeaza, abia ajungem inca pe racoare si n-avem probleme (cine nu are aer conditionat stie )
        sigpic
        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Inca o chestie: +2-ul din apartamentul in care voi sta cu bolo sunt bobbyred si Alina, care vin de la Bucuresti! Asadar, lenesilor, sus, la volan, cu voi si miscati-va spre Felix, daca ei pot face 600 km, puteti face si voi 3-400!
          Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• asa fata ceartai am intrat pe ultima suta de metri.
            sigpic

Comment

• am facut amu un scurt calcul, daca vin de vineri seara si sa plec sambata seara inapoi.
              70lei drumul
              40lei intrarea la strand
              100lei mancarea
              12lei rovigneta
              cazare la cort sau sa vin sambata dimineata
              total putin sub 250lei.
              intr-o viata normala ar fi chiar ieftin si era cat pe ce sa-mi conving sotia.
              daaar... 250lei e foarte mult acum pentru mine si imi pare rau ca ratez intalnirea de la Felix
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• 'ai ma streulea... si tu?!?

Monaaa! Hai ca meriti si tu un weekend de relaxare...
                Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Streulea, nu ma supara ca vin pana la TM intai si te iau din pat sambata dimineata, ce naiba vin eu din partea cealalta a tarii si nu veniti voi de la TM? Ce puii mei, asta ii treaba?

Comment

• streulea te iau cu mine ) in masina daca vi tu cu mona,sau in dricu lu iulian de la resita dai 35 lei la carburant la jumate din pret mincare luam la conserva si ne spalam la dush nu mai mergem la strand si iasa mai ieftin
                    sigpic

Comment

• Da asa cum zice boris reusiti sa veniti macar duminica.. dimineata.. sau de sambata pana duminica.. o intalnire o baie pe caldurile asta meritati si voi... Asa ca miscativa fundul la intalnire.
                      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                      Enter the Matrix

Comment

• boris, o sa iau in calcul varianta propusa de tine cu plecatul impreuna la felix, dar dupa cum mai spuneam la mine se pot ivi si probleme si din pacate se intrevad nori la orizont.
                        nu e o chestie tampita sa ai cazare si sa nu poti sa profiti de ea din varii motive ... asta e. Va tin la curent cu evolutia lucrurilor si vedem cum facem.
                        Ar trebui sa va pun in legatura cu doru (rouge de feu) ca parca si el de vineri merge.
                        Last edited by bubu_vasile; 11 May 2009, 10:12. Reason: Automerged Doublepost
                        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                        Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Amr 4 :d:d:d
                          sigpic
                          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• da amr 4 zile pt cunoscatori abia astept sa ne relaxammmm.
                            sigpic #

Comment

• pe drum cu familia momentul "0" apoi cu familie ..................si noi baietii
                              Last edited by sibianul; 11 May 2009, 23:12.
                              aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• sa inceapa fiesta .....
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google