Intalnire LoganCLub in Zona de Vest II La Felix 15 16 17 Mai !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumoasa intalnirea. A meritat din plin.

Comment

• a ajuns si Brasovul cu bine. tarziu si obositi dar sanatosi. Asteptam urmatoarea intalnire ;)
      sigpic
      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• acum am ajuns si noi acasa,a fost o intalnire faina faina.poze o sa urmeeze sa postam cand descarca bobok aparatul si ce am filmat eu urmeaza saptamana asta.Sa ne revedem cu bine la Mioveni.
        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• pai de la oradea am fost doi ....speram sa fie tot mai multi in timp...
          http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• ati fost chiar 3 daca imi aduc bine aminte, doar ca s-a venit cu 2 masini. Unul era curs3d, iar celalalt juristul2000 (cel cu numere de arad). astept confirmarea sau infirmare
            Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
            Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• curs3d,adyxzz si posibil juristul dar nu se stie sigur
              http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• Clar a fost si juristu...
                fara linkuri externe

Comment

• Prima arhiva cu poze si filmulete de pe drum + intalnire.

PS: Scuzati calitatea filmuletelor si limbajul vulgar )

http://rapidshare.com/files/234284004/felix.zip.html Parola dezarhivare: felix
                  De asemenea puteti downloada de aici daca linkul de rapidshare nu mai merge: http://fisierulmeu.ro/38YANEYMOE07/felix-zip.html aceeasi parola
                  Last edited by stresu; 18 May 2009, 10:22.
                  sigpic
                  Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• A ajuns si clujul aseara pe la 23:30 dar am fost prea obosit sa mai postez.. si tocmai mam trezit. Pfooai o fost.. nebun drumul (in special cel de la stana de vale la felix) baietii din cluj stiu de ce) Asteptam poze de la ReBe, parerea mea(personala) ii ca sambata seara o fost cel mai misto... la gratarul ala si la bancurile alea interminatible) cred ca daca nu spargeam gasca stateam la povesti si bancuri pana dimineata. Oricum a fost SUPER ! si sper sa ne intalnim la anul, in numar dublu de participanti, desiguri cei prezenti la intalnirea asta nu au scapare. !

LE. Stresu nu reusesc sa dezarhivez pozele tale.. imi da ceva eroare..
                    Last edited by KeanuRev; 18 May 2009, 12:24.
                    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                    Enter the Matrix

Comment

• eu am reusit ...
                      stresu: daca erai un adevarat bautor de bere ai fi stiut ca aia nu e zmeura ci e ... hai ca te las sa ghicesti
                      Last edited by bubu_vasile; 18 May 2009, 13:14. Reason: Automerged Doublepost
                      Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

• ) sa nu-mi zici ca e hamei....pai nah....eu beau bere, nu o fac.....mi se pare o scuza f buna

LE: pentru cei care nu reusesc sa dezarhiveze pozele, folositi IZarc ;)
                        sigpic
                        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• nu e o scuza suficient de buna. intreaba-l pe boris ... cand a baut din tuica lui shaloo a stiut imediat ce contine, iar dupa cateva minute nu a mai stiut nici cat a baut

Comment

• L-o lasat lat pe boris gurita aia mica de tuica de la mine?
                            fara linkuri externe

Comment

• pai el incerca sa imi spuna ca a baut 100 ml sau asa ceva ... nu mai stia sigur. Banuiam eu ca a luat numa o gura, si aia micuta ....

Comment

• Pai cam 200 ml or baut impreuna rouge de feu, lau si victor. Si d-abea se mai tineau pe picioare cand or ajuns acasa...
                                fara linkuri externe

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google