If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnire LoganCLub in Zona de Vest II La Felix 15 16 17 Mai !
II ok dar acuma depinde si de cati ne strangem si acolo is casute cu 4 Camere nu fiecare camera impreuna, o sa trimit un mail sa intreb sa vad cat costa o casuta respectiva si cate persoane intra intr-una. ma gandesc ca daca sunt 4 camere.. undeva la 300 de lei pe noapte/Cabana
Se asteapta inscrierea participantilor deocamdata nu am pus termen limita dar oricum cred ca o sa fie pana pe la sfarsitul lui Martie eu zic ca ii ok.. sa cautam cu 1 luna cazare. .si atunci nu ii sigur ca o sa gasit.. dar na macar cu 1 luna inainte lumea stie ce idei si princii sunt. .pana in data respectiva.
01. KeanuRev + 1 Persoana - 3 Zile
02. valeriu61 + Tatiana(sotia)- 2 zile
03. Vali007 + Ancuta (sotia) - 3 zile (2 nopti)
04. Iuli + Simo (sotia) + 1 persoana sigur / restu' e incert, voi completa pe parcurs. 3 zile (doo nopti)
05. sebi8ta + Mihaela(sotia)-3 zile (2nopti)
06. sibianul + Grati(sotia) + Andrada(printesa ) minim 2zile(1 noapte)
07. Rouge de Feu - 3 zile (2 nopti).
08. bubu - 2 (sau 4) persoane. Cu cazarea mai vedem in functie de tratamentul meu
Sebi: vor fi ei si altii care nu se trec pe lista si nici nu se vor trece. Acum e adevarat ca nu stiu daca aia e lista cu prezenta sau cu cazarea ? Pentru ca sunt 2 lucruri distincte. Stiti ca data trecuta noi cei din Arad am venit pentru o zi (si cei din Oradea). S-ar putea ca si acum sa se intample la fel. Eu as vrea sa stau un weekend sa fac si tratament putin, dar nu pot sti de pe acuma. Depind foarte mult de copii (in primul rand).
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
cu rezerva ca daca sebi spunea ca lista e doar pentru cei care vor cazare "la comun" atunci mai trebuie sa vad.
important e ca vin (asta daca nu ajung iar in spital)
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment