mai asteapta pana prin 30 aprilie - 8 Mai
Intalnire LoganCLub in Zona de Vest II La Felix 15 16 17 Mai !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu prea.. Ar fi ideal.. ca pana pe la mijlocul lui martie.. sa aflam lista completa.. sa zic maxim.. sfarsitul lui Martie.. ca sa rezervam din timp.. Villa.. avans.. etc.. deoarece si procesul asta dureaza..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Comment
-
Pe crististreulea nu il vad pe lista) el ar trebui sa fie cap de lista) Cam asta sa fie lista?
Cam putini oameni poate se mai strang dupa intalnirea de la brasovLast edited by KeanuRev; 18 February 2009, 20:21.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
CU cazare? sau fara?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
KeanuRev,lasa tata ca facem lobby la Brasov si pentru Felix!
Ai vazut cu Brasovul ca am fost singur pe lista o gramada de vrema, si acum suntem o gramada!!!!!!!
Comment
-
Lista cu participarea:
01. KeanuRev + 1 Persoana - 3 Zile
02. valeriu61 + Tatiana(sotia)- 2 zile
03. Vali007 + Ancuta (sotia) - 3 zile (2 nopti)
04. Iuli + Simo (sotia) + 1 persoana sigur / restu' e incert, voi completa pe parcurs. 3 zile (doo nopti)
05. sebi8ta + Mihaela(sotia)-3 zile (2nopti)
06. sibianul + Grati(sotia) + Andrada(printesa ) minim 2zile(1 noapte)
07. Rouge de Feu - 3 zile (2 nopti).
08. bubu - 2 (sau 4) persoane. Cu cazarea mai vedem in functie de tratamentul meu
09. gabi galbeaza 90% + 1 Persoana - 2 ZileLast edited by KeanuRev; 24 February 2009, 17:29.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Eventual am putea.. sa facem si o lista cu cei care vin doar la intalnire.. ? Intalnirea Oficiala va avea loc Duminica 17 Mai Ora.. 10 Sa zicem Locatia.. nu stiu deocamdata..dar ma gandesc ca in parcarea aceea de la 1 mai.. unde sa tinut loc data trecuta Persoanele care au cazare nu mai are rost.. sa se treaca odata.. pe lista se subintelege.. ca vor fi prezente.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Da KeanuRev, dar poate nu reusesc sa se trezeasca, dar daca sunt pe lista-i musai
Eu nu stiu locatia, dar merg pe mana voastra!!!!!
Comment
-
Lista cu participarea:
01. KeanuRev + 1 Persoana - 3 Zile
02. valeriu61 + Tatiana(sotia)- 2 zile
03. Vali007 + Ancuta (sotia) - 3 zile (2 nopti)
04. Iuli + Simo (sotia) + 1 persoana sigur / restu' e incert, voi completa pe parcurs. 3 zile (doo nopti)
05. sebi8ta + Mihaela(sotia)-3 zile (2nopti)
06. sibianul + Grati(sotia) + Andrada(printesa ) minim 2zile(1 noapte)
07. Rouge de Feu - 3 zile (2 nopti).
08. bubu - 2 (sau 4) persoane. Cu cazarea mai vedem in functie de tratamentul meu
09. gabi galbeaza 90% + 1 Persoana - 2 Zile
10. tokragua + Cristina- 2 zile
__________________o/__\o
(Oo\=^=/oO)
..U.........U...
Comment
-
Baieti pe la 15.. bucati se poate opri lista) Ca nu cred o sa fie atatea camere de cazareLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment