In principiu ajung si eu la regionala asta, dar nu e inca nimic sigur...
Intalnire LoganCLub in Zona de Vest II La Felix 15 16 17 Mai !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Propun sa incercam cazarea tot la vila Crinul. Are conditii bune de cazare, parcare si speram ca pretul sa fie tot asa de convenabil. Oricum trebuie sa facem rezervari cel putin cu o luna inainte.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Pai daca observati putin primul post aia am scris si eu cazarea se va face tot la villa crinulLast edited by KeanuRev; 30 December 2008, 22:47.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
EU as propune data de 01.,02.,03.Mai dupa cum am vazut pe calendar data 01 Mai pica vinerea si sigur 99% nu lucreaza pe 01.Mai fiind zi libera sia asa am putea sa sa stam 3 zile sigur.Ce spuneti?eu zic ca ecel mai ok asa.
Sper sa pot venii si eu incerc sa ma rezolv cu banii pana atunci ca sa pot veni,ptr. ca doresc de mult sa vin la felix la intalnire.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Pai tie nici o data nu iti convine ) cum le convine la ceilalati nici la intalnirea de la brasov acuma nici la asta) Oricum votul va decide si dupa cum se vede ii 11... la 1..
Si pentru a oferi o cazare... propun pentru cei care vor sa vina pe 2 sau 3 zile.. adica wekendul respectiv din topic.. 15 16 17 Mai Sa se inscrie pe lista din timp.. pentru a avea cazarea asigurata.
01. KeanuRev + 1 Persoana - 3 ZileLast edited by KeanuRev; 9 January 2009, 12:25.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Mi-ar placea si mie sa stau 3 zile, dar cred ca nu pot decat 2 zile, mai vedem. S-ar putea sa mai vin cu inca 2 persoane, dar deocamdata ma trec numai pe mine si sotia.
01. KeanuRev + 1 Persoana - 3 Zile
02. valeriu61 + Tatiana(sotia)- 2 zileIntalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
eu dupa cum stiti cu ... copiii e problema, deci nu ma bag inca la cazare. De venit o sa fac tot ce pot pentru a veni dar e devreme pentru cazare. Am votat pentru data neschimbata tocmai pentru a nu fi prea devreme si a nu ne "incaleca" cu cei care o sa umple statiunea de 1 Mai.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
KeanuRev nu te supara ca am propus data de 01 Mai ,a fost doar o propunere si o sugestie in acelasi timp am si scris de ce.,asa ca sa nu fie cu suparare....Mersi fain.Ma trec si eu pe lista si sper din tot sufletul sa ajung indiferent de data organizarii.
01.Keanurev + 1 Persoana-3zile
02.valeriu61 + Tatiana(sotia)-2zile
03.Vali007 + Ancuta (sotia) -3zile (2nopti)
04.sebi8ta + Mihaela(sotia)-3 zile (2nopti)Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
02. valeriu61 + Tatiana(sotia)- 2 zile
03. Vali007 + Ancuta (sotia) - 3 zile (2 nopti)
04. Iuli + Simo (sotia) + 1 persoana sigur / restu' e incert, voi completa pe parcurs. 3 zile (doo nopti)
05. sebi8ta + Mihaela(sotia)-3 zile (2nopti)Last edited by Iulian; 9 January 2009, 23:14.
Comment
-
sebi: ma indoiesc ca s-a suparat keanu ... si daca so' atunci lasa ca ii trece pana la intalnire
de abia astept. Sper sa nu mai patesc cine stie ce sa o ratez si pe asta si poate daca reusesc poate ma duc sa stau o saptamana pe acolo sa fac si tratament.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Originally posted by sebi8ta View PostKeanuRev nu te supara ca am propus data de 01 Mai ,a fost doar o propunere si o sugestie in acelasi timp am si scris de ce.,asa ca sa nu fie cu suparare....Mersi fain.Ma trec si eu pe lista si sper din tot sufletul sa ajung indiferent de data organizarii.
01.Keanurev + 1 Persoana-3zile
02.valeriu61 + Tatiana(sotia)-2zile
03.Vali007 + Ancuta (sotia) -3zile (2nopti)
04.sebi8ta + Mihaela(sotia)-3 zile (2nopti)
Mentionez din nou Pe lista se trec DOAR cei care vor cazare la felix ! Pentru Cei care vor veni doar la intalnire se poate actualiza pe parcurs.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Teoretic, vin si eu cu sotia si fetita!
deci :
02. valeriu61 + Tatiana(sotia)- 2 zile
03. Vali007 + Ancuta (sotia) - 3 zile (2 nopti)
04. Iuli + Simo (sotia) + 1 persoana sigur / restu' e incert, voi completa pe parcurs. 3 zile (doo nopti)
05. sebi8ta + Mihaela(sotia)-3 zile (2nopti)
06. sibianul + Grati(sotia) + Andrada(printesa ) minim 2zile(1 noapte)
Comment
Comment