Intalnire LoganCLub in Zona de Vest II La Felix 15 16 17 Mai !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sau cealalta varianta ... ce e peste 15 ii bagam pe toti la keanu in camera
    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

Aii da uitasem) ca intra restul la mine in camera))) o sa fie locuri.. cel putin pana la 30.. sunt sigur daca nu mai cautam si la alta pensiune
      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
      Enter the Matrix

Comment

Pai ce intalnire nationala este doar cu 15 masini
        .
        sa fie cat mai multe ,cine organizeaza se lupta si gaseste cazare ptr.toti si rezolva el cumva sa ne distram,ca doar e nationala nu ?
        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Sebita, asta nu e nationala, e regionala zona de vest, dar daca sunt doritori, asa ca mine, pot sa vina fara probleme.

Comment

Am glumit la partea cu cazarea.. normal ca daca nu o sa mai fie locuri la una. o sa gasim la altele. dar na oricum in vila sunt in jur la 20 de camere.. daca anuntam din timp o sa le putem lua pe toate.. oricum nu cred ca o sa fie mai multi din cei care se cazeaza.. 20 de camere aia inseamna 50 de persoane cel putin.. deoarece unele din ele sunt apartamente unde intra si 4-5 Persoane... Si aici ii vorba stict de cei cu cazare.. ca sa ne putem organiza din timp.. nu si cei care vor veni la intalnire doar care va fi duminica.. in data de 17.05.09

Lista cu participarea:

01. KeanuRev + 1 Persoana - 3 Zile
            02. valeriu61 + Tatiana(sotia)- 2 zile
            03. Vali007 + Ancuta (sotia) - 3 zile (2 nopti)
            04. Iuli + Simo (sotia) + 1 persoana sigur / restu' e incert, voi completa pe parcurs. 3 zile (doo nopti)
            05. sebi8ta + Mihaela(sotia)-3 zile (2nopti)
            06. sibianul + Grati(sotia) + Andrada(printesa ) minim 2 zile(1 noapte)
            07. Rouge de Feu - 3 zile (2 nopti).
            08. bubu - 2 (sau 4) persoane. Cu cazarea mai vedem in functie de tratamentul meu
            09. gabi galbeaza 90% + 1 Persoana - 2 Zile
            10. tokragua + Cristina - 2 zile
            11. Boby + prietena - 3 zile 2 Nopti
            Last edited by KeanuRev; 3 March 2009, 17:09. Reason: sa nu il scot din sarite pe iulian :))
            Enter the Matrix

Comment

Nu mai scrie "vila" cu 2 l ca ma scoti din sarite!!!!!

Oare mai lucra moldoveanca aia la vila? Prietenii stiu de ce ;-)

Comment

Daca ma indruma cineva si pe mine, unde e Felix asta vin si eu

Comment

Keanu,scrie si tu Aston Villa. Apropo de vila, Iulian, daca vrei sa sti ce-i cu fata aceea, pune mana pe telefon, Vila Crinul, tel. 0749207653 , si intreaba de ea, poate ne lipim de cazare cu pret redus, ( Ha, ha,ha,ha! ca nu-mi merge lista cu smileuri)
                  Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

keanurev si eu vreau sa vin sunt sigur 95%

Adimrv + sotia - 3 zile 2 nopti 15.16.17. mai
                    sigpic #

Comment

Juristul2000, un pic mai la sud, pana dai de apa calda! ( mai da ce are lista mea de smileuri, ca a innebunit?).

Comment

Originally posted by Juristul2000 View Post
                        Daca ma indruma cineva si pe mine, unde e Felix asta vin si eu
                        Observ ca esti din Oradea. Chiar nu stii unde sunt Baile Felix?

Originally posted by valeriu61 View Post
                        Keanu,scrie si tu Aston Villa. Apropo de vila, Iulian, daca vrei sa sti ce-i cu fata aceea, pune mana pe telefon, Vila Crinul, tel. 0749207653 , si intreaba de ea, poate ne lipim de cazare cu pret redus, ( Ha, ha,ha,ha! ca nu-mi merge lista cu smileuri)
                        Glumeammmmmmmmmm ) Nu mai faceti glume cu mine, ca invata "nevasta" sa citeasca forumul si pe urma cine stie ce isi imagineaza ca am facut eu atunci noaptea cand am ramas putin cu voi jos..
                        Last edited by Iulian; 3 March 2009, 10:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

lasa-i incet ca spun totul... mai taceti mai ca nu ne mai lasa nici pe restul nevestele cand vad ce scrieti pe aici

PS a mea mai citeste din cand in cand forumul ... a lui streulea sigur
                          Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                          Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

Lista cu participarea:

01. KeanuRev + 1 Persoana - 3 Zile
                            02. valeriu61 + Tatiana(sotia)- 2 zile
                            03. Vali007 + Ancuta (sotia) - 3 zile (2 nopti)
                            04. Iuli + Simo (sotia) + 1 persoana sigur / restu' e incert, voi completa pe parcurs. 3 zile (doo nopti)
                            05. sebi8ta + Mihaela(sotia)-3 zile (2nopti)
                            06. sibianul + Grati(sotia) + Andrada(printesa ) minim 2 zile(1 noapte)
                            07. Rouge de Feu - 3 zile (2 nopti).
                            08. bubu - 2 (sau 4) persoane. Cu cazarea mai vedem in functie de tratamentul meu
                            09. gabi galbeaza 90% + 1 Persoana - 2 Zile
                            10. tokragua + Cristina - 2 zile
                            11. Boby + prietena - 3 zile 2 Nopti
                            12. adimrv + sotia - 3 zile 2 nopti ( sigur 95% )

Pentru cei din Oradea: e de neconceput sa nu ne intalnim, macar duminica!

Doar Intalnire :
                            1. Calin65 + 1 Persoana - 1 masina
                            Last edited by KeanuRev; 4 March 2009, 15:01.

Comment

Ah nu lucreaza era doar in vizita;)vad ca se mareste lista oricum o sa fie si mai multe persoane la sfarsit.
                              Enter the Matrix

Comment

bai dar greu mai trece timpul asta ca abia astept o iesire asa mai departe de casa ca mam saturat doar casa si servici

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google