sa va fie rusine domnilor, eu nu am vazut urma de palinca la pensiunea Adela
Intalnire LoganCLub in Zona de Vest II La Felix 15 16 17 Mai !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ioiiiiiiiiiii asa e , ca ne-am luat cu vorba si am uitat sa-i zic lui Razvan de palinca!!!!!!
Moamaaaaaaaaaaa.....ce-am uitat!!!!!!
Las ca o rezolvam la Sibiu!
Comment
-
Ok, cum facem sa ajunga toate pozele la mine? Puneti-le pe 4transfer si adaugati adresa mea de mail la destinatari: rebelush@yahoo.com. Va rog eu, nu ma puneti sa alerg dupa toti, ok? Mersi mult si astept
Pozele later sau maine... acum DORM!Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Cum dormi daca scrii?) Mda.. palinca.. uitasi.. dar o dau la sibiu)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
am ajuns si eu aseara pe la 00:10...drumul a fost cam greu din cauza stresului care ma tot bazaia din spate "mergi prea tare"vezi ca vine din fata"ai grija"de ce pui frana asa tare"de ce etc etc etc...abea am asteptat sa o las acasa.....in fine.....oricum...intalnirea a fost foarte frumoasa...mi-a placut ne vedem data viitoare:P doamne ajuta....
PS:hai rebe cu pozele ca nu mai am rabdareeee......http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Auzi acolo ) din cauza StresuluiLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Foarte mare dreptate ai boris... astea 3 zile.. parca au zburat nici nu am simtit cum au trecutLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by MS 41 NZN View Postam ajuns si eu aseara pe la 00:10...drumul a fost cam greu din cauza stresului care ma tot bazaia din spate "mergi prea tare"vezi ca vine din fata"ai grija"de ce pui frana asa tare"de ce etc etc etc...abea am asteptat sa o las acasa.....in fine.....oricum...intalnirea a fost foarte frumoasa...mi-a placut ne vedem data viitoare:P doamne ajuta....
PS:hai rebe cu pozele ca nu mai am rabdareeee......sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
@ stresu.... era o gagica)))http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
stresule, nu pot sa le deschid sub nici o forma .........
Bine, asta asa bland, ca daca nu iau levierul si tot o rezolvam
Acum lucrez si eu la poze sa le pun pentru fun!!!!!!!!! Foarte fain jocul de cuvinte care mi-a iesit!!!!!
Comment
Comment