Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca dam o tura de centru vechi, pe sub ziduri etc...cred ca se bate cu centrul Sibiului...vedem la fata locului...
    AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• Update lista:...
      LC Brasov
      01.sebi8ta-Sebastian+Sotia-1 masina
      02.mihai todi-1 masina
      03.tTrust - 1 masina
      04.bobok0406-1masina
      05.tyger - 1 masina
      06.bogidan21 - 1 masina.
      07.alindrgn-1 masina.(in principiu 2 persoane) probabilitate 50%-50%
      08.kelu-1 masina
      09.dodo- 1 masina
      10.cipri -1 masina
      11.dorut - 1 masina
      12.shumy -1 masina
      13.vdo - 1 masina
      14.cippy - 1 masina
      15.geo - 1 masina

LC Sibiu
      1. sibianul
      2. valeriu61 + Tatiana(sotia) + Bad_Wolf
      3. bolo + ReBe
      4. tokragua
      5. cristivsb + andreeavsb + ovy22@
      6. Marian

LC Pitesti
      1. viorelu (probabil sotia + fata)-1 masina
      2. ag80bik-1 masina
      3. mauuu1987-1 masina
      4. costyn 955-1 masina
      5. flavio
      6. alexutzu
      7. ionut CIA-1 masina

LC Campulung (fan Mioveni&Pitesti)
      01.garib AG 73 BAR

LC Mioveni
      1.VLS
      2.DeViL
      3.KaTaLyn
      4....
      5....

LC Bucuresti
      1. gionik + 1-2 preteni
      2. Laur
      3. Stuke + fata
      4. Andreea_13 + catalin
      5. Dan_MCD + fata
      6. Bezme + fata
      7. Felix + Andrei
      8. Miezu
      9. Alex21
      10.skandal + fata + 1 sau 2 ( posibil + un lancer )
      11.Vitriol
      12.Stanlei ( Razvan)
      13.Eu4yas (Cristian-Paul) B - 31 P A U
      14.sinx
      15.Phanthom (Dan)
      16. Dsign
      17. Bobbyred + fata ( eventual 1-2 pretenii,nu inca sigur )
      18. Visator18 (Robert)

LC Cluj
      1. KeanuRev
      2. Mishu_wrc
      3. Calin65
      4. Ruud
      5. Tudor_cj
      6. Chris95 cred??) daca nu ma insel

Comment

• Pai in Brasov putem sa vizitam centrul istoric, Biserica Neagra, sa urcam la Poiana si/sau sa vedem si noi locul de intalnire al brasovenilor ...... oricum cred ca astea sunt printre putinele surprize pregatite de colegii brasoveni.
        sigpic

Comment

• dar nu pe jos va dati seama ce inseamna de manuta doi cate doi ca la scoala aprox 60 - 80 de insi din atatea masini ce inseamna ? sa vizitezi orasul ?

Comment

• daca am timp...nu promit nimic pot veni si eu? fara sa anunt in prealabil?

Comment

• Viorelu si KATALYN(organizatorii din pitesti respectiv mioveni) Nu vreti voi sa plecam toate 3 cluburi din Bucuresti in jurul orei 7 AM?
              Sau aveti alt traseu?
              astept propuneri si opinii....
              Ma gandeam sa intram toti in Brasov...daca tot intram....e valabil si pt Colegii din SIBIU
              Ce ziceti baieti?
              http://www.loganclub.ro/forum/montez...tml#post273931

Comment

• Eu unul nu as fi de acord deoarece ocolim foarte mult...si ar insemna sa plecam de la 5...or noi tot de la 7 am pleca din Pitesti(pe Bran)...acu' ce zice si KaTaLyn...insa eu nu as fi de acord datorita motivelor de mai sus in rest mi-ar face placere...dar nu cred ca s-ar putea

Comment

• Originally posted by Bad_Wolf View Post
                  Pai in Brasov putem sa vizitam centrul istoric, Biserica Neagra, sa urcam la Poiana si/sau sa vedem si noi locul de intalnire al brasovenilor ...... oricum cred ca astea sunt printre putinele surprize pregatite de colegii brasoveni.
                  la locul de intalnire nu cred ca putem merge...sunt prea multe masini si am bloca total strada e bine de stiut ca vreti sa mergeti acolo, asa sa vedem duminica daca putem face cumva sa ajungem cu masinile.

Originally posted by garib1973 View Post
                  Daca dam o tura de centru vechi, pe sub ziduri etc...cred ca se bate cu centrul Sibiului...vedem la fata locului...
                  pe sub ziduri? cum vine asta? eventual pe dupa ziduri. asa da. dar doar pe jos se poate, este doar pietonal. cam greu cu parcatul masinilor, ca nu sunt deloc putine, noroc ca e duminica

Originally posted by skandal View Post
                  dar nu pe jos va dati seama ce inseamna de manuta doi cate doi ca la scoala aprox 60 - 80 de insi din atatea masini ce inseamna ? sa vizitezi orasul ?
                  si care ar fi problema? intr-un autocar plin cu turisti nu sunt tot 60 de oameni? nu merg tot in grup?

Originally posted by seiko View Post
                  daca am timp...nu promit nimic pot veni si eu? fara sa anunt in prealabil?
                  poti sa vi si neanuntat, dar sa ajungi la 10 maxim 10:30 la metro1 in ghimbav. de unde zici ca esti?
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Pai da mai dragilor, dar ar trebui sa faceti un program in care sa includa si n=masinile, caci, la urma urmei n-ar fi o problema sa ne plimba pe jos, dar nu sa mergem kilometrii!!!
                    Ideea e sa gasiti o locatie de parcare peste tot unde vreti sa ne duceti.
                    Parerea mea!
                    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• pai voi ati venit cu ideea de plimbare prin centru. nu sunt atatea locuri de parcare pe care am putea sa le gasim disponibile, decat la 15 min de mers pe jos, incet-lejer, nu grabit. mai vedem ce mai facem la intalnire si ce s-a mai facut cu restaurantul, ca acolo inca era o problema minora. vorba lui shummy de la brasov, de ce trebuie sa stiu ce program e, cand imi ajunge sa stiu ca la ora 10 tre sa fiu la metro1? ca de acolo vezi ce o sa se intample
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Garantat ca asta conteaza cel mai mult, adica sa ne intalnim la Metro 1!
                        Dar programul trebuie sa-l faceti (parerea mea) simplu si super interesant!
                        Oricum, mergem pe mana voastra!!!!!!
                        Caci la Nationala de la Sibiu......."sunteti ai nostri"
                        Faceti ce faceti, dar sa vedem si noi ursul gunoier
                        Sper ca sa intelege gluma!!!!!!!!
                        aham......Restul e LOGAN

Comment

• Cred ca se poate mai bine din partea LC Pitesti Mioveni Sibiu deoarece sunt mult mai aproape noi daca venim 280 de km atatea persoane Ar trebui sa fim exemplu.
                          Last edited by KeanuRev; 17 February 2009, 22:23.
                          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                          Enter the Matrix

Comment

• Ohohoho, 54 de masini pana acum.....
                            Super tare dragii mei!
                            aham......Restul e LOGAN

Comment

• sibiene...eu ti-am zis ca-i popa..tu nu..BATMAN BATMANNNN!!!
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Programul e stabilit dar cred ca va fii mai de efect daca veti avea surprize placute decat sa stii ce si unde se va merge.
                                Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google