Daca dam o tura de centru vechi, pe sub ziduri etc...cred ca se bate cu centrul Sibiului...vedem la fata locului...
Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Update lista:...
LC Brasov
01.sebi8ta-Sebastian+Sotia-1 masina
02.mihai todi-1 masina
03.tTrust - 1 masina
04.bobok0406-1masina
05.tyger - 1 masina
06.bogidan21 - 1 masina.
07.alindrgn-1 masina.(in principiu 2 persoane) probabilitate 50%-50%
08.kelu-1 masina
09.dodo- 1 masina
10.cipri -1 masina
11.dorut - 1 masina
12.shumy -1 masina
13.vdo - 1 masina
14.cippy - 1 masina
15.geo - 1 masina
LC Sibiu
1. sibianul
2. valeriu61 + Tatiana(sotia) + Bad_Wolf
3. bolo + ReBe
4. tokragua
5. cristivsb + andreeavsb + ovy22@
6. Marian
LC Pitesti
1. viorelu (probabil sotia + fata)-1 masina
2. ag80bik-1 masina
3. mauuu1987-1 masina
4. costyn 955-1 masina
5. flavio
6. alexutzu
7. ionut CIA-1 masina
LC Campulung (fan Mioveni&Pitesti)
01.garib AG 73 BAR
LC Mioveni
1.VLS
2.DeViL
3.KaTaLyn
4....
5....
LC Bucuresti
1. gionik + 1-2 preteni
2. Laur
3. Stuke + fata
4. Andreea_13 + catalin
5. Dan_MCD + fata
6. Bezme + fata
7. Felix + Andrei
8. Miezu
9. Alex21
10.skandal + fata + 1 sau 2 ( posibil + un lancer )
11.Vitriol
12.Stanlei ( Razvan)
13.Eu4yas (Cristian-Paul) B - 31 P A U
14.sinx
15.Phanthom (Dan)
16. Dsign
17. Bobbyred + fata ( eventual 1-2 pretenii,nu inca sigur )
18. Visator18 (Robert)
LC Cluj
1. KeanuRev
2. Mishu_wrc
3. Calin65
4. Ruud
5. Tudor_cj
6. Chris95 cred??) daca nu ma insel
Comment
-
Pai in Brasov putem sa vizitam centrul istoric, Biserica Neagra, sa urcam la Poiana si/sau sa vedem si noi locul de intalnire al brasovenilor ...... oricum cred ca astea sunt printre putinele surprize pregatite de colegii brasoveni.sigpic
Comment
-
Viorelu si KATALYN(organizatorii din pitesti respectiv mioveni) Nu vreti voi sa plecam toate 3 cluburi din Bucuresti in jurul orei 7 AM?
Sau aveti alt traseu?
astept propuneri si opinii....
Ma gandeam sa intram toti in Brasov...daca tot intram....e valabil si pt Colegii din SIBIU
Ce ziceti baieti?
Comment
-
Eu unul nu as fi de acord deoarece ocolim foarte mult...si ar insemna sa plecam de la 5...or noi tot de la 7 am pleca din Pitesti(pe Bran)...acu' ce zice si KaTaLyn...insa eu nu as fi de acord datorita motivelor de mai sus in rest mi-ar face placere...dar nu cred ca s-ar putea
Comment
-
Originally posted by Bad_Wolf View PostPai in Brasov putem sa vizitam centrul istoric, Biserica Neagra, sa urcam la Poiana si/sau sa vedem si noi locul de intalnire al brasovenilor ...... oricum cred ca astea sunt printre putinele surprize pregatite de colegii brasoveni.
Originally posted by garib1973 View PostDaca dam o tura de centru vechi, pe sub ziduri etc...cred ca se bate cu centrul Sibiului...vedem la fata locului...
Originally posted by skandal View Postdar nu pe jos va dati seama ce inseamna de manuta doi cate doi ca la scoala aprox 60 - 80 de insi din atatea masini ce inseamna ? sa vizitezi orasul ?
Originally posted by seiko View Postdaca am timp...nu promit nimic pot veni si eu? fara sa anunt in prealabil?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Pai da mai dragilor, dar ar trebui sa faceti un program in care sa includa si n=masinile, caci, la urma urmei n-ar fi o problema sa ne plimba pe jos, dar nu sa mergem kilometrii!!!
Ideea e sa gasiti o locatie de parcare peste tot unde vreti sa ne duceti.
Parerea mea!
Comment
-
pai voi ati venit cu ideea de plimbare prin centru. nu sunt atatea locuri de parcare pe care am putea sa le gasim disponibile, decat la 15 min de mers pe jos, incet-lejer, nu grabit. mai vedem ce mai facem la intalnire si ce s-a mai facut cu restaurantul, ca acolo inca era o problema minora. vorba lui shummy de la brasov, de ce trebuie sa stiu ce program e, cand imi ajunge sa stiu ca la ora 10 tre sa fiu la metro1? ca de acolo vezi ce o sa se intampleDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Garantat ca asta conteaza cel mai mult, adica sa ne intalnim la Metro 1!
Dar programul trebuie sa-l faceti (parerea mea) simplu si super interesant!
Oricum, mergem pe mana voastra!!!!!!
Caci la Nationala de la Sibiu......."sunteti ai nostri"
Faceti ce faceti, dar sa vedem si noi ursul gunoier
Sper ca sa intelege gluma!!!!!!!!
Comment
-
Cred ca se poate mai bine din partea LC Pitesti Mioveni Sibiu deoarece sunt mult mai aproape noi daca venim 280 de km atatea persoane Ar trebui sa fim exemplu.Last edited by KeanuRev; 17 February 2009, 22:23.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Ohohoho, 54 de masini pana acum.....
Super tare dragii mei!
Comment
Comment