If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!
Hai ma colega, chestia asta cu fondurile imi pare o chestiune deplasata!
Oare intr-o masina (logan) incap cati membri?(minim4)!
Deci nu cred in chesti gen..."nu avem fonduri","prea departe"
Apropos: uite eu deschid lista cu participantii: LC SIBIU
1.sibianul
PS: hai sa fie fa sfarsitul lunii februarie ok?
Daca si in februarie nu sunt suficiente fonduri, da-mi voie colega sa-tii spun ca.......e rea vointa!
Sa fim "haiduci"
Pai se hotaraste si data.. dar sa fie macar 10 membrii prezenti ca altfel nu se poate numi regionala.. :| dupa ce se strang vreo 10 persoane se hotaraste data.
Teoretic mai intai data nu?
Eu zic 31.01 sau 01.02 ori 07.02 sau 08.02 .Toata lumea ia lichidarea sau dupa caz avansul, deci nu ramane decat sa ne vedem.
KeanuRev, dar nu te vad pe tine pe lista! Vorba aia CJ......BV....nu-i nici cel mai mic capat de tara!
Dar asta e ideea ca cei care sunt organizatori de intalniri ar trebui sa fie vioara intai
DECI? Hai,cu un pic de bunavointa se poate!!!!!!!!!!!!!
Salutam loganistii din tara si le dorim un an nou mai bun si cu multi bani ca sa ne vedem cat mai des la intalniri.
Suntem de acord cu intalnirea la Brasov ,noi maine 04.01.2009 avem intalnire locala si discutam in legatura cu data si ce vom face dupa care va comunicam o data fixa si ora de intalnire regionala la Brasov.
Sper sa vina cat mai multi loganisti !!!!!
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Dragul meu sebi8ta, eu zic ca cel mai bine ar fi ca voi sa ne propuneti cate un program pentru fiecare din cele doua intervale propuse de noi!
Adica stii cum e treaba: la chestiuni de genul asta nu se accepta comentari sau motive
In legatura cu salariile fiecare wekend pica aiurea deoarece 1 pica Duminica si cel mai mul probabil majoritatea iau banii in 2 iar 15 pica tot Duminica si iarasi ii mai aiurea dar oricum iti sustin propunerea in data de 1 Februarie.. sa fie.
Later Am postat si distantele dintre cateva orase..
Cluj Napoca - Brasov 264 KM
Bucuresti - Brasov 161 KM
Pitesti - Brasov 149 KM
Piatra Neamt - Brasov 229 KM
Arad - Brasov 415 KM
Galati - Brasov 285 KM
Iasi - Brasov 299 KM
Buzau - Brasov 158 KM
Ploiesti - Brasov 101 KM
Craiova - Brasov 205 KM
Vaslui - Brasov 253 KM
Deci cam astea ar fi distantele.. pai vedeti fiecare club in parte care doreste sa participe.. eu participi cu conditia sa fie minim 10 participanti din afara brasovului.
So' anytime,anydate & anywhere this peoples come: LC SIBIU
1.sibianu
LC PITESTI
1.viorelu
2.ag80bik
Brasovenii...asteptam si hotararea voastra de maine...sa nu ne aruncam prea mult in februarie zic eu,deoarece parca si in martie se anunta o intalnire mare...insa voi hotarati
P.S. salarii se mai iau si in ianuarie...acolo de o mica deplasare
Asa zic si eu,sa stabilim o data in care toata lumea sa i-a salariu,asa am avea bani,altfel acum nu se prea poate pentru ca toata lumea a cheltuit de sarbatori...Ramane de vorbit cu toata lumea,pe mine m-ar incanta!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment