Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A da si era sa uit.. sa faceti o revizie asupra stocului de stickere.. cui le mai trebuie.. Stickere si Tricouri LoganCLub.. ce mai am pe stock Sa imi zica.. la intalnire.. incerc sa fac rost si de Odorizante CWS... dar nu promit nimic.. :| a si fara rezervari la odorizante) va fi legea junglei
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

• Originally posted by gionik View Post
      Salutare baieti!! S-a mai discutat in cadrul LC Bucuresti, si s-a hotarat sa se mearga pe DN1, din diverse motive. Asa ca o sa intram in BV pe intrarea clasica de Buc, dar ajungem si la Metro-ul de la Ghimbav, pt ca o sa urmarim indicatoarele de Sibiu, si o sa ne descurcam, dar daca o sa fim 20 de masini....cred ca o sa fie mai greut un pic, pt ca o sa mai ramana unii/altii atarnati la cate un semafor. De ajuns, sigur ajungem, sper doar sa nu intarziem.Oricum, vrem sa plecam din Buc in jur de 7AM, tocmai pt a avea timp suficient la dispozitie.

bine, dar eu cu miezulica cred ca o sa escaladam putin pe chieia

Comment

• si cum va mai intalniti cu noi? ca o sa va asteptam undeva la intrarea in brasov pe dn1, nu pe dn1a mai bine escaladati pe cheia la intoarcere
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Cred eu ca intalnirea de la METRO1 e punctul cel mai simplu de gasit si cel mai usor!(la iesirea di Bv. spre Sibiu).Indicatoare sunt, totul e sa gasim.......loc de parcare!!!!!!!!!
          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• nu e problema cu locul de parcare la metro1 ca au ditamai curtea si ne punem in primele randuri de la strada, nu e problema. si mai e si duminica dimineata, asa ca nu sunt probleme deloc cei care vin de la pitesti/mioveni/campulung trebuie sa devieze drumul din localitatea cristian spre ghimbav, undeva in centru se face stanga. cei de la sibiu vin normal spre brasov si o sa vada metro pe stanga
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Lumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
              E tareeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
              Si de participanti nici nu mai incape vorba!!!!!!!!!!!!!!
              Sa tina vremea cu noi si sa nu fie "cancer" ca ar fi mai nasol!
              Chiar ma bucur ca ideea mea de intalnire regionala a avut un asemenea ecou, si multumesc tuturor participantilor si mai ales gazdelor, care desi au fost "luati" ca din oala, fac treaba buna!!!!!
              Una peste alta, felicitari noua tuturora pentru ce va fi la Brasov!!!!
              Last edited by sibianul; 17 February 2009, 23:24.
              aham......Restul e LOGAN

Comment

• sibiene ai distonocalmul pe langa tine man?? ) Nu vrem sa te pierdem pana la intalnire. Am pus baietii sa te traga in poze, macar asa sa cunosc omul care avut ideea de a reuni atatea cluburi
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• tare de tot Thejock3r!
                  Stai linistit ca sunt pe baricade si n-am nevoie de distonocalm,....inca
                  Oricum sunt sincer impresionat de amploarea ideii mele1
                  Inca o data dragi colegi...."bravo noua tuturora"
                  aham......Restul e LOGAN

Comment

• Deci ,sa incepem sa tragem linie.
                    Rog toti organizatorii din cluburile participante sa se uite pe lista participantilor si sa completati in dreptul fiecaruia daca vine cu masina ,daca vine insotit de cineva .
                    Luati exemplul de la lista de la Brasov,asta ptr.a stii exact cate masini si cate persoane sunt exact ,ptr.ca este esential ptr. noi gazdele.Multumesc anticipat .

In legatura cu program si trasee de venire si orice problema care va intereseaza va rog sa discutati numai cu mine ptr. a nu discuta cu multi si sa nu intelegeti mai nimic ,in acest sens va rog nu ezitati sa ma sunati pe 0743048988 , sau pe mess id. sebi8ta ,sau pe private pe forum ,sau pe e-mail sebi8ta@yahoo.com ;sunt disponibil la orice ora.
                    am rugamintea sa-mi lasati si mie id-urile de mess a organizatorilor din cluburile participante ptr. a reusii sa dicut cu toti.Multumesc.
                    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Acum zic eu doar pentru Sibiu!
                      La noi e vorba doar de Nr. masinilor(7), dar in ceea ce priveste persoanele participante, pe langa cei de pe lista, parerea mea e ca trebuie avut in vedere un 10-15% locuri in plus!Asta in ideea ca poate se hotaraste cineva in ultimul moment (si daca vine)ce facem?
                      Acuma in mare vis a vis de masa aveti idee, dar cateva locuri in plus sau minus nu cred ca e o problema!
                      De masini cred ca ar fi cea mai mare problema!!!!!!(cu parcarea)
                      Parerea mea!
                      Intelegi ce vreau sa spun!
                      Last edited by sibianul; 18 February 2009, 00:13.
                      aham......Restul e LOGAN

Comment

• o sa ne cam inghete nasurile pe jos.. ca e cam gerila pe acolo...
                        Nimic in viata nu e intamplator... ''

Comment

• Noi tinem cont de o marja in plus a persoanelor si masinilor participante dar va rog sa treceti pe lista cate masini si cate persoane veniti cu masina repectiva ca sa pot sti exact cate persoane si cate masini ca altfel nu pot sti exact.Lu-ati exemplul de la cei care au scris acest lucru ,va rog frumos.
                          Daca veniti cu cineva din club in masina repectiva trecetii nik-ul de pe forum ca sa stim cine este sau daca veniti cu prieten sau prietena sau sotie trecetii si pei ei ca si prieten ,sotie .prietena etc.

Este important sa stiu exact cate masini si cate persoane sunt.
                          Multumesc.
                          Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Presimt ca vremea va tine cu noi....si atmosfera la fel.
                            Am o rugaminte....sa faca cineva un thread in care se vor pune pozele toate...pe care le vom face. O sa fie mii de poze.
                            Sau le punem pe acest thread...de fapt or as se amestece comentariile cu pozele.....si se va pierde sirul....(o sa apara 3 5 commenturi la o fotografie si apoi ca sa vezi despre ce foto e vorba...tre sa dai pagina inapoi...si tot asa)
                            Intelegeti ce vreau sa spun?
                            http://www.loganclub.ro/forum/montez...tml#post273931

Comment

• Nu cred ca va fi o problema.. asemeni intalnirii de la deva tot asa multe poze au fost.. macar asa in timp ce citesti printre randuri mai vezi si pozele.. eu zic ca nu se va incurca.. va fi ok si nu are rost sa deschidem pentru fiecare chichitza un nou topic.
                              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                              Enter the Matrix

Comment

• LC Brasov
                                01.sebi8ta-Sebastian+Sotia-1 masina
                                02.mihai todi-1 masina
                                03.tTrust - 1 masina
                                04.bobok0406-1masina
                                05.tyger - 1 masina
                                06.bogidan21 - 1 masina.
                                07.alindrgn-1 masina.(in principiu 2 persoane) probabilitate 50%-50%
                                08.kelu-1 masina
                                09.dodo- 1 masina
                                10.cipri -1 masina
                                11.dorut - 1 masina
                                12.shumy -1 masina
                                13.vdo - 1 masina
                                14.cippy - 1 masina
                                15.geo - 1 masina

LC Sibiu
                                1. sibianul
                                2. valeriu61 + Tatiana(sotia) + Bad_Wolf
                                3. bolo + ReBe
                                4. tokragua
                                5. cristivsb + andreeavsb + ovy22@
                                6. Marian
                                7. blackufo(foarte probabil)

LC Pitesti
                                1. viorelu (probabil sotia + fata)-1 masina
                                2. ag80bik-1 masina
                                3. mauuu1987 + prietena -1 masina
                                4. costyn 955-1 masina
                                5. flavio
                                6. alexutzu-1 masina(prietena si posibil inca o persoana)
                                7. ionut CIA-1 masina

LC Campulung (fan Mioveni&Pitesti)
                                01.garib AG 73 BAR

LC Mioveni
                                1.VLS
                                2.DeViL
                                3.KaTaLyn
                                4....
                                5....

LC Bucuresti
                                1. gionik + 1-2 preteni
                                2. Laur
                                3. Stuke + fata
                                4. Andreea_13 + catalin
                                5. Dan_MCD + fata
                                6. Bezme + fata
                                7. Felix + Andrei
                                8. Miezu
                                9. Alex21
                                10.skandal + fata + 1 sau 2 ( posibil + un lancer )
                                11.Vitriol
                                12.Stanlei ( Razvan)
                                13.Eu4yas (Cristian-Paul) B - 31 P A U - Probabil vom fi 4 in masina
                                14.sinx
                                15.Phanthom (Dan)
                                16. Dsign
                                17. Bobbyred + fata ( eventual 1-2 pretenii,nu inca sigur )
                                18. Visator18 (Robert)
                                19. CRISNEG (cu 2 3 colegi de breasla)
                                20. Canto

LC Cluj
                                1. KeanuRev+ Krys + 2 Prieteni de familie 1 masina
                                2. Mishu_wrc 1 Masina
                                3. Calin65 1 Masina
                                4. Ruud 1 Masina
                                5. Tudor_cj
                                6. Chris95
                                7. Boby- Prieten de al meu + Prietena 1 Masina
                                8. MS 41 NZN + 3 Prieteni - 1 Masina

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google