mamaaaX abea astept ziua de sambata....dapoi de duminca...:P
Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
oioioi am si uitat de el da as aprecia.. Daca mai rezolvaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Comment
-
Sa vina lumea!
Ca o facem lata de tot la Brasov!!!!!!
Dupa cum spuneam, cea mai mare intalnire din tara!!!!
Bravo noua!!!!!!
........Restul e LOGAN
Comment
-
andreyypad, intalnirea are loc in Brasov, la Metro 1 , la iesire di Brasov spre Sibiu, in 01.03.2009 la ora 10!!!!!!!
Te asteptam si pe tine!
Ia legatura cu colegii din Bucuresti , poate vi odata cu ei!
skandal, sa nu ma uiti cu guma de mestecat .....ca "iasa rau de tot"
Comment
-
Pentru craioveni...
Baietii din Pitesti nu stiu unde se intalnesc dar la ora 8 pleaca cu cei de la Mioveni din parcarea de la peco BEMO. Asta este la aprox 10km(cred) dupa iesirea din Pitesti spre Campulung.De fapt a doua intrare spre Mioveni, prima fiind imediat dupa Pitesti la vreo 3-4 km. E usor de ajuns...tineti inainte spre Campulung-Brasov O sa treceti un pod la un moment dat...si pe stanga este un peco mare...in dreapta o parcare mare de TIR si teren de fotbal (acolo se string LC Mioveni).
Scuze ca am intervenit , dar poate te rezolva mai bine baietii din pitesti si uitati-va de nr de telefon al lui Viorelu,cred ca l-a postat pe pe aici pe undeva, sau intrati un pic la Pitesti ca da-ti de el. Bafta , ne vedem in traseu, eu intru in zona Campulungului printre voi..AG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
Comment