If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!
pentru cei care vor sa alature coloane din bucuresti spre brasov , o sa avem o oprire scurta la petrom la iesirea de pe centura ploiesti viz a viz de metro. noi plecam din bucuresti la ora 7:00 , nu stiu exact cat facem pana acolo dar estimati si voi sau veniti mai devreme dupa parerea mea sa nu asteptati prea mult ,cam 7:30 . cine doreste telefonul sa ma contacteze astept PM
Salut la toata lumea.
Baieti, eu plec acum la Predeal si nu voi mai avea internet. Rog tare mult pe ORICARE din coloana formata de bucuresteni sa-mi dea si mie un telefon scurt maine dimineata sa ma alatur si eu coloanei voastre. Mihnea - 0723.670.601 - cu 15-20 minute inainte sa se intre in Predeal. Am sa va astept la gara din Predeal, la strada. Multumesc mult si bere multa binevoitorului.
Si clar: RESTUL E LOGAN!
PS Daca nu intram in dimineata asta sa citesc ultimele postari, ma duceam la Metro 2. Puteam sa jur ca sunt exact invers Metro 1 cu Metro 2. Acum e clar: Metro 1 este la iesirea din Brasov spre Sibiu!
Salutare colegi,amr 26 ore!!! sa ne vedem cu bine ca in rest avem noi grija sa iasa totul super bine!!!aia cu chia au avut o coloana de 124 de masini si vor sa intre asa in cartea recordurilor....................PE EI COLEGI SI SA II DEPASIM LA NR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DRUMURI BUNE......:
Last edited by kelu; 28 February 2009, 09:14.
Reason: Automerged Doublepost
venind dinspre ploiesti ...este vre o ...sosea de centura....ca sa ajung la metro ghimbav....fara sa trec prin tot orasu ????
de ce nu intri in coloana cu cei de la bucuresti?
este o sosea de centura, mai bine zis un tronson, care ocoleste o parte din oras. daca ar fi fost gata toata ocolitoarea v-ar fi scos exact la iesirea spre sibiu. incearca, poate poti veni cu cei din bucuresti.
Astia care suntem acuma plus daca mai veneau de la Timisoara, Arad, Iasi, Vaslui, Constanta, depaseam cu mult 100 de masini. Putem organiza intr-un weekend o "spargere a recordurilor". Hoho mai sunt 23 de ore, Sa ne vedem cu bine dragi colegi.Toate cele bune si sa conduceti prudent!
eu cred ca ar fi bine sa chemati de acu ptr maine pe aia de la guiness book ca...30-40 lohanuri mai gasim si pe drum. serios...am amici in taxi...se aduna repede cativa
la brasov a nins o leaca ieri, dar nu s-a pus in oras. acum e fain afara avand in vedere ca sunt 3-5 grade cu plus. poate maine ca e prima zi de primavara, ne face o surpriza si noua soarele
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment