pentru cei care vor sa alature coloane din bucuresti spre brasov , o sa avem o oprire scurta la petrom la iesirea de pe centura ploiesti viz a viz de metro. noi plecam din bucuresti la ora 7:00 , nu stiu exact cat facem pana acolo dar estimati si voi sau veniti mai devreme dupa parerea mea sa nu asteptati prea mult ,cam 7:30 . cine doreste telefonul sa ma contacteze astept PM
Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut la toata lumea.
Baieti, eu plec acum la Predeal si nu voi mai avea internet. Rog tare mult pe ORICARE din coloana formata de bucuresteni sa-mi dea si mie un telefon scurt maine dimineata sa ma alatur si eu coloanei voastre. Mihnea - 0723.670.601 - cu 15-20 minute inainte sa se intre in Predeal. Am sa va astept la gara din Predeal, la strada. Multumesc mult si bere multa binevoitorului.
Si clar: RESTUL E LOGAN!
PS Daca nu intram in dimineata asta sa citesc ultimele postari, ma duceam la Metro 2. Puteam sa jur ca sunt exact invers Metro 1 cu Metro 2. Acum e clar: Metro 1 este la iesirea din Brasov spre Sibiu!Last edited by gl_mmm; 28 February 2009, 07:38.
Comment
-
Salutare colegi,amr 26 ore!!! sa ne vedem cu bine ca in rest avem noi grija sa iasa totul super bine!!!aia cu chia au avut o coloana de 124 de masini si vor sa intre asa in cartea recordurilor....................PE EI COLEGI SI SA II DEPASIM LA NR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DRUMURI BUNE......:sigpic
Comment
-
Originally posted by andreyypad View Postvenind dinspre ploiesti ...este vre o ...sosea de centura....ca sa ajung la metro ghimbav....fara sa trec prin tot orasu ????
este o sosea de centura, mai bine zis un tronson, care ocoleste o parte din oras. daca ar fi fost gata toata ocolitoarea v-ar fi scos exact la iesirea spre sibiu. incearca, poate poti veni cu cei din bucuresti.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Astia care suntem acuma plus daca mai veneau de la Timisoara, Arad, Iasi, Vaslui, Constanta, depaseam cu mult 100 de masini. Putem organiza intr-un weekend o "spargere a recordurilor". Hoho mai sunt 23 de ore, Sa ne vedem cu bine dragi colegi.Toate cele bune si sa conduceti prudent!
Comment
-
la brasov a nins o leaca ieri, dar nu s-a pus in oras. acum e fain afara avand in vedere ca sunt 3-5 grade cu plus. poate maine ca e prima zi de primavara, ne face o surpriza si noua soareleDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment