Apropo dan.gutu poate imi lasi un Id de mess sa vb detalii despre.. modul in care ti-ai facut farurile arata super bestial
Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
Super tare intalnirea asta....baieti de nota 10+...
Frumoase poze....frumoasa intalnirea....frumos orasul...intr-un cavant a iesit ceva de neuitat...
Pozele nu le-am pus pt ca am fost la munca si inca nu le-am descarcat....maine seara le scot si abea poimaine le am pozele...imi pare rau ca nu le pot pune mai devreme sunt incurcat rau cu munca...
Salutari tuturor!!!
Comment
-
Imi pare rau ca nu am mai stat sa prind si bataia cu bulgari eram iesit de la sch 3 .offff . La urmatoarea o sa stau si eu pana la final daca se poate spune ''final '' La mine a fost prima intalnire cu Gmc-ul ...si am ramas surprins cat de uniti putem fi .... ASTA ESTE MAI MULT DECAT BINE ! Mii de multumiri organizatorilor ... Ptr buna desfasurare !
RESTU ESTE LOGAN !
Comment
-
-
Si aici posele de la mine. Toate. 1,2 GB. 526 poze. In 2 ture, ca n-au mers toate intr-una
Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Foarte frumoasa intalnirea,la fel si vremea a tinut cu noi foarte multe masini,lume,pacat ca nu am putut veni cu masina,dar ma revansez eu...locatile au fost misto..la mai mare multumim pentru cadouri....
Merci Laur si jokere ca mati luat si pe mine,ca am avut ce vedea...sigpic
Comment
-
Sebi!!!!!!!!!!!!!!!
Ia si de la mine tata!!!!!
Spor la descarcat!!!!!!!!!!
Comment
-
MAH, care ai poza cu mine si cu Thejock3r in parcare la Metro?
Ca vreau s-o inramez!!!!!!
MAH, pune mah poza...................:0
Rugaminte mare la cel care ne-a pozat pe mine si pe Thejock3r sa o posteze!!!!
Multumesc mult!!!!!
Comment
-
cred ca la urmatoarele intalniri ar fi bine sa avem ecusoane cu numele de pe forum...ca e greu sa iti dai seama cine care e...ca masinile sunt mai cunoscute decat posesorii lor...
dan gutu...daca nu e deranj prea mare imi poti da si mie idu...low....&.....slow
Comment
-
Originally posted by alinfbl View Postsalutare
Tare misto a fost intalnirea poate sa imi spuna si mie cineva cum pot sa pun pozele?
Pozele mele..
Last edited by KeanuRev; 2 March 2009, 23:11.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment