If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!
gl_mmm, Ai dreptate, multe dintre sotiile noastre,dupa aceasta intalnire extraordinara s-au convins ca nu ne pierdem timpul degeaba, s-au cel putin il pierdem intr-un mod placut. Pe a mea am convins-o rapid, ca-mi trebuie cauciucuri de iarna, dupa un mic drift pe serpentinele dintre Poiana Bv. si Rasnov.
Bucurosi ca te-am cunoscut! Salutari la toti galatenii!
Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Pfooai la chestia asta nu ne-am uitat.. la noi per total a fost undeva in jur la 300 de lei.. si daca te uiti la portii nu valorau mai mult de 100 de lei)
asa e...e foarte greu de gasit un restaurant cu o parcare asa de mare!snitelul ala de pui....ce caterinca...20de lei si nu avea nici un gust!dar unde-i distractie mai facem si compromisuri!asta e...data viitoare facem gratar!presupun ca va fii cald afara
"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
pai eu de ce am sugerat chestia asta cu gratarele pentru nationala de la sibiu, e mai ieftina, mai distractiva si toata lumea e afara la caldura si soare, natura etc
si cu parcarea...cine nu vrea pe iarba sa intre cu masina, e parcarea unde facem noi in fiecare weekend intalnirile...e destul de mare si aia
dar sa stam 2 zile ca sa curga si berea!poate mergem cu cortul...daca exista spatiu pt asa ceva...dar fiind in romania greu de crezut!e o idee...si fiind asa mai ieftin sigur vor veni si mai multi loganisti!bafta...plec la munca
"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment