Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• http://s4.transfer.ro/storage/102_FUJI-669aa.ace am mai pus o arhiva ! prima era stricata

Comment

• Ah da.. asta ii buna.. doar ca trebuie gasit un platoul destul de mare pentru o asemenea intalnire.. va dati seama cati mici o sa sfararie si cate gratare oricum ii de 10 ori mai buna ideea
      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
      Enter the Matrix

Comment

• poate facem intalnirea de la pitesti&mioveni prin iunie si atunci e timp de o gratar-2 -3....
        low....&.....slow

Comment

• Pai cred ca au mers pe ideea ca suntem prea entuziasmati si nu mai sesizam IMPRESIONANTELE portii de mancare
          Mai bine veneam cu slana si ceapa de-acasa!!!!!!
          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• hai mai nu fiti carcotasi ) au facut si oamenii ce au putut , nu pot sa zic ca la capitolul asta au excelat dar la ce foame ma luase era bun si viu puiu ...

hai sa va vad pe voi sibienii ce ne pregatiti ... :P deabia astept

Comment

• slana si ceapa ...
              http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Asa este au fost foarte umflate preturile de ar fi fost si mancarea asa ar fi fost alta treaba dar totul a meritat la o asa intalnire
                Si la celelalte intalniri sa fim tot in acelasi numar poate si mai mare "sa dea dumnezeu"
                Din partea mea voi fi la toate intalnirile....deci puteti conta pe mine

Comment

• Va salut si i-mi cer milioane de scuze ptr. neplacerile care sau creat in privinta mancarii si la restul la ceea ce s-a intamplat la mese dar sincer nu ma asteptam sa se intample asa ceva si sincer va spun ca din ceea ce am discutat cu seful de local inainte de intalnire am fost asigurat ca toata mancarea va vii buna si vor fii portii mari eu chiar insistand pe acest lucru ca sa se repecte gramajale dar din pacate nu s-a intamplat asa si sincer i-mi venea sa intru in pamant de rusine cand am vazut ceea ce scos la masa si chiar am avut o discutie atunci cu el si i-am reprosat acest lucru dar nu mai aveam ce face ca deja erau facute preparatele si din partea ospatarilor de acolo sincer nu ma asteptam sa umfle nota de plata la cele doua mese bine ca din fericire au incercat numai la doua mese sa faca acest lucru , niste gunoaie de ospatari la care nu ma asteptam sa faca acest lucru sincer nici nu stiti cat regret acest lucru oricum le-am facut reclamatie la Opc ptr.ceea ce au facut si sper sa fie sanctionati chiar i-mi doresc acest lucru,daca stiam mai bine ne ingesuiam in alta locatie dar am primit asigurari din partea conducerii ca totul va fii ok si iata ce s-a intamplat ,i-mi exprim inca odata regretul ptr.ceea ce s-a intamplat si sper din tot sufletul ca nu sunteti suparat pe mine din aceasta cauza dar am fost total depasit de situatia creata ca nu mai aveam ce face in acel moment decat sa- i iau la bataie ,efectiv asa-mi venea atunci sa le dau o bataie buna sa o tina minte ptr. ceea ce au facut.
                  sper totusi ca a fost ok per ansamblu si sa ma iertati ptr. micile neplaceri produse.

Mai astept pozele si filmarile de la cei care nu au trimis pana acum prin site-ul transfer.ro si deacolo pe e-mail la mine la sebi8ta@yahoo.com Va multumesc.

Va multumesc si ptr. intelegera pe care a-ti avuto fata de mine in privinta organizarii.

A si sa nu uit nu uitati de intalnirea de la felix din 15-16-17 Mai unde astept sa va revad pe toti.
                  Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Sebi, stai linistit ca tu n-ai nici cea mai mica vina!!!!!!
                    Dar acu' , na, facem si noi haz de cele intamplate!!!!!!
                    Amintirile astea sunt faine si raman in memoria tuturor!!!!!!!!!!!
                    Asteptam dvd-ul!
                    Apropo: vezi ca nu pot sa trimit pozele pe mail!Poate poti sa le iei de le link!!!!!!
                    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• bine ca le-ai facut reclamatie. parca era vorba ca garnitura la felul 2 era inclusa in aia 21.5 lei, nu facturata separat cu 6 lei. pe 2 pulpe de broasca (nu puteai spune ca sunt de pui) am dat 21.5 lei. mai bine ma lipseam de felul 2. si chelneritele erau de toata coma. si aveau si niste fete de speriate cand le-am luat mai tare. sper sa faca ceva OPC-ul.

sibianule...trimite-i pe mail linkul de unde sa ia pozele. ca daca te are pe mail, stie ca de la tine le-a luat. asa daca le ia de pe linkul de aici uita in timp ca de la tine sunt, sau ca tu i-ai dat poze.

si zi-mi si mie pe drumul Brasov-Sibiu exista camere radar fixe? ca vineri dimineata plec la alba prin sibiu si sa stiu si eu
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Sebi esti prea domn, la cat te-ai zbatut meriti numai laude, lasa incolo si mancarea si celelalte incoveniente -> parerea mea ATMOSFERA CONTEAZA.

S-auzim numai si numai de bine !
                        Last edited by Eu4yas; 5 March 2009, 00:46. Reason: Automerged Doublepost
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• stai linistit sebi.nu e vina ta.oricum s-a vazut efortul tau.nu are de ce sa-ti fie rusine.ai nota 10 din partea pitestiului.si cred ca din partea tuturor.nu esti bucatar sa stii ce fac aia la bucatarie.la toti au incercat sa umfle nota.noi am cerut de 6 ori un meniu,si am spus ca nu platim daca nu-l aduce.a sosit cu el in cele din urma.si la cosmin am inteles ca au fos ceva probleme:da la 3,2 mil la 4,2 mil.oricum sebi FELICITARI
                          [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• E bine sa vezi atata intelegere din partea tuturor si la toate intalnirile apar mici neplaceri dar cel mai mult conteaza intalnirea dintre colegi si restu vine de la sine.
                            Intalnirile din vara v-or fi mai palpitante si cu mai mult colesterol adunat de la atata carne la gratar si aer curat,dar ce mai conteaza,distractie sa fie,carne si sa curga BEREA!!!!!!!!!!!
                            salutari si RAMANETI PE DRUM!!!
                            Last edited by kelu; 5 March 2009, 08:51. Reason: Automerged Doublepost
                            sigpic

Comment

• A fost ceva frumos umbrit de cateva mici neplaceri pe care ti le rezerva viata fara sa vrei. Pe ansamblu foarte frumos, un 10+ lui Sebi pt organizare. Ma bucur ca in afara de masa a fost toata lumea multumita. Sper sa ne vedem si la alte intalniri la felde veseli si plini de energie. Toate cele bune va doresc pana atunci
                              Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

• @sebita, nu cred ca cineva te va invinui pentru neplacerile cu masa. L-ai anuntat pe seful de local ca i-ai facut reclamatie? Nesimtire pur romaneasca, de asta a dat dovada. De aia ne alunga toti europenii, ca nu stim sa ne purtam
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google