Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Grantat ca trebuie sa ne abuca cate ceva!
    Eu unul vreau....... da' mai bine dau un PM !!!!!
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Nui nevoie ca studiez Doar ca deocamdata clujul asteapta deoarece avem ceva km de parcursi pana atunci mai este... ma gandesc si la ideea ca daca ne inscriem poate o sa mai vina si altii
      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
      Enter the Matrix

Comment

nici mioveniu nu s-a inscris pentru deplasare ..eu zic ca se strange ceva lume...
        low....&.....slow

Comment

sunt cam 7 si din mioveni sigur
          [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

in urma intalnirii de astazi, a Logan Club Brasov, s-a stabilit programul pentru data de 22 februarie. o sa intre sebi8ta sa scrie ceea ce e de stiut in prima faza, pentru ca el are pe hartie tot programul pe care l-am stabilit
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Asteptam "meniul"
              aham......Restul e LOGAN

Comment

auziti ca mai trebuie sa asteptati. sebi8ta nu vrea sa divulge meniul asa repede, pentru ca inca nu e batut in cuie. asa ca v-a mai trebui sa asteptati. oricum, avem deja un plan, asa ca nu va faceti griji
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Da, dar ma gandesc ca or fi si ceva "specialitati! Nu?
                  Last edited by KeanuRev; 19 January 2009, 14:42. Reason: De 2 ori acelasi lucru
                  aham......Restul e LOGAN

Comment

da...normal peste tot exista si cate o specialitate macar. ar fi frumos sa tina vremea cu noi

Comment

Salutam cluburile participante de la Brasov.Avem o mica problema cu data de intalnire....
                      V-am ruga daca se poate sa mutam data de intalnire ptr.ca unii dintre noi de la Brasov nu pot venii si sunt destui printre care si organizatorii din Brasov si din cauza rezervarii unei sali unde vom lua masa ptr. ca nu este libera.
                      am sa revin maine cu detalii ptr.data.Multumesc.
                      Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Pai despre ce este vorba?
                        Va dati seama ca daca a ramas data de 22.02.2009, in principiu asa ar trebui sa fie(teoretic)
                        Acuma este posibil ca daca mutam data, sa nu poata altii sa vina, si tot asa mai departe.......
                        Acuma, na, ce sa zic daca lumea e de acord sa se mute data n-ar fi o problema foarte mare(cel putin pentru mine), dar daca mutam data si nu ne strangem destui e nasol!
                        Si mai ales ca vreme este destula pana atunci si cred eu ca toata lumea ar putea sa-si faca planurile pana atunci de asa natura incat sa poata veni!!!
                        Parerea mea!
                        aham......Restul e LOGAN

Comment

E o rugaminte daca se poate daca nu, nu.Ar fii bine sa ne intalnim pe data de 01 03 2009 sau pe data de 15 02 2009,deci mai repede cu o saptamana sau mai tarziu cu o saptamana ,dupa cum am discutat azi cu seful de locatie unde vom merge sa mancam.Va rog daca se poate una dintre aceste date ca sa fie totul ok si ptr.noi cei de la Brasov.Multumesc de intelegere.Cine mai este organizator cu intalnirea va rog dati-mi un bip pe 0743048988 si va sun eu inapoi ca sa discutam cum facem sau scrieti aici dar cat mai repede ca sa stiu ce fac cu locatia.Discutati intre voi cei care veniti si spuneti-mi clar o data ,daca se poate una din ce am scris eu pana sambata 24 02 2009.
                          Mii de multumiri din partea mea ptr.intelegere.
                          Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Eu sunt de acord cu data de 15.02...daca nu se poate pe 22
                            Sper sa se parafeze cat mai repede sa anunt si eu toti membrii care sau inscris si care erau in stand by.Incerc sa anunt si la Mioveni
                            Last edited by viorelu; 20 January 2009, 10:18.

Comment

Din partea mea orice data, dar sa fie Duminica., sambata lucram mai multi.
                              Last edited by valeriu61; 20 January 2009, 10:25.
                              Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Mda...deja se imputineaza participantii...insa mai vedem pana pe 24 cand se va hotara data

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google