Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mare pacat am comis ca nu am ramas si la partea cu bulgareala iesisem de la schimbu 3 si mi se inchideau ochii .....copilot-ul nu avea permis ...Grav ! si masina era murdara de la sare ....vine ea vara ;) .....Felicitari din partea mea ..ORGANIZATORILOR ca sau straduit sa iasa ceva super....CU SIGURANTA A IESIT SUPER !!! Bafta in continuare si la cat mai multe intalniri ...Cine a zis ca face DVD ? vreau si eu ;)

RESTU.L ESTE LOGAN !!!

Comment

• Abia astept sa vad filmuletul!!!!
      Eu descarc filmul cu uluitoarea viteza de 83.7 kb/sec!!!!
      INNEBUNESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• de unde descarcati filmu?
        Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
        prost.

Comment

• dupa net.......

Comment

• )...pai de unde anume o adresa ceva?
            prost.

Comment

• )))))), da si tu scroll mai sus.

Comment

• ....dupa lute seclare care au durat aprox 2 ore de somn ...l-am gasit)))....ms alex))

....dupa precizia scrisului inca dorm..
                Last edited by KeanuRev; 7 March 2009, 16:20. Reason: Automerged Doublepost
                prost.

Comment

• Frumos filmul valeriu,mii de multumiri pt imaginile super si deja l-am copiat pe cd si ma uit la el pe dvd ca pe ecranu meu de 110 cm totul arata minunat.
                  MERSI SI SALUTARI DE LA BRASOV!!!
                  Last edited by kelu; 7 March 2009, 15:46. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

• moama, ma superi, pe mine nu m-ai filmat :P
                    _
                    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Foarte fain filmuletul,nea Valeriu. Se pare ca reflecta sumarul (bine filmat) al intregii intalniri.Pai la cat ai stat cu camera la ochi...parca presimteam ca iese ceva frumos

Comment

• intradevar imaginile surprinse de Valeriu la Regionala de la Brasov vor ramane in istoria Logan Club ,multumiri tuturor participantilor ,va asteptam la SIBIU in numar cat mai mare..........
                        http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• Multumesc pentru aprecieri si va rog sa ma iertati daca n-am reusit sa filmez pe toata lumea. A fost o nebunie superba! Sunteti minunati!
                          Va invitam la nationala de la Sibiu, unde vom incerca sa va pregatim un program de neuitat!
                          Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• Am revenit cu 3 din pozele mele si un video care nu il are nimeni !

Logan Club 1 martie. Video facut la poza de grup.

Comment

• la mine apare o eroare cand il dezarhivez

Comment

• Mai incearca colegu pt ca merita efortul,daca reusesti, neaparat sa bagi parola ,,regionalabrasov,,!!!salutari si vizionare placuta!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google