If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!
Mare pacat am comis ca nu am ramas si la partea cu bulgareala iesisem de la schimbu 3 si mi se inchideau ochii .....copilot-ul nu avea permis ...Grav ! si masina era murdara de la sare ....vine ea vara ;) .....Felicitari din partea mea ..ORGANIZATORILOR ca sau straduit sa iasa ceva super....CU SIGURANTA A IESIT SUPER !!! Bafta in continuare si la cat mai multe intalniri ...Cine a zis ca face DVD ? vreau si eu ;)
Abia astept sa vad filmuletul!!!!
Eu descarc filmul cu uluitoarea viteza de 83.7 kb/sec!!!!
INNEBUNESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Frumos filmul valeriu,mii de multumiri pt imaginile super si deja l-am copiat pe cd si ma uit la el pe dvd ca pe ecranu meu de 110 cm totul arata minunat.
MERSI SI SALUTARI DE LA BRASOV!!!
Last edited by kelu; 7 March 2009, 15:46.
Reason: Automerged Doublepost
Foarte fain filmuletul,nea Valeriu. Se pare ca reflecta sumarul (bine filmat) al intregii intalniri.Pai la cat ai stat cu camera la ochi...parca presimteam ca iese ceva frumos
intradevar imaginile surprinse de Valeriu la Regionala de la Brasov vor ramane in istoria Logan Club ,multumiri tuturor participantilor ,va asteptam la SIBIU in numar cat mai mare..........
Multumesc pentru aprecieri si va rog sa ma iertati daca n-am reusit sa filmez pe toata lumea. A fost o nebunie superba! Sunteti minunati!
Va invitam la nationala de la Sibiu, unde vom incerca sa va pregatim un program de neuitat!
Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment