eu sunt de acord cu ideea ecusoanelor...chiar daca vin numa un pic acolo
Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pai... Eu am zis doar... Oricum e un "proiect" la nivel local, deci mai mult de-atat se rezolva la nivel de oras. Daca e sa fie, parerea mea e sa nu lipseasca nume, user si localitate. Si ar trebui sa ne gandim deja cine o sa faca de data asta DVDul cu poze... Streulea...? Te sacrifici?Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
ce streulea? ca streulea nu vine la intalnire ca e prea mare distanta
Originally posted by andreyypad View Postunde mai exact...in brasov?
Originally posted by sibianul View Postskandal, sa nu ma uiti cu guma de mestecat .....ca "iasa rau de tot"Last edited by B 83 RMJ; 26 February 2009, 15:29.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
scuze ca intervin .pentru baietii din craiova,pitestiu se strange la 7,30 la iesirea din pitesti spre mioveni.la 8 suntem la mioveni.cum au spus si colegii:intrati la lc pitesti si vorbiti cu viorel.
ar fii o idee sa vorbiti cu cineva din politie,sa nu fie probleme.si poate tv ceva:-p
"serci"aduc.difuzoru de aer de marti intra la facut.imi pare rau.oricum am vorbit cu un baiat si am inteles ca o sa ia placutze,filtre ...sa fiti pregatiti.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
Televiziunea oricum a primit o informatie anonima despre treaba asta...) acuma depinde de ei daca o sa faca un reportaj pe tema asta.. sau baLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Stati mai fratilor linistiti ca n-o sa se intample nimic!
Ca doar nu suntem nebuni sa atragem atentia asupra noastra in trafic!
Care-i problema lor? Noi suntem 70 de masini care tranzitam orasul si cu asta basta!
De la un punct la altul al intalnirii mergem frumos..(categoric o sa ne rupem la semafoare dar asta e..), respectam circulatia si cu asta basta!
Dati-va seam ace ar insemna sa ne opreasca pe toti si sa ne dea amenzi!
Si nu uitati, ca ..........Restul e LOGAN
Comment
-
Nu facem scandal, nu prostestam, nu claxonam ca nebunii, si daca chiar e ceva, ne despratim toti si sa vedem pe care decide sa urmareasca domnii politisti. Dar nu ne va opri nimeni, e doar o intalnire "privata"....aa si deabia astept sa-mi dea careva o amenda....ca la cati martori am (70 de masini) se da batut...restul el Logan
Comment
Comment