Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut colegi,cel mai important e ca putem sa ne vedem si ca am avut vointa toti sa ne adunam in numar asa mare.
    Restul vine de la sine si v-a fi o zi interesanta ptr toti indiferent de vreme,de locurile de parcare si alte lucruri de care ne tot facem griji.
    Atmosfera care o facem v-a conta cel mai mult pt cei din jur...............RESTUL E LOGAN!!!
    AMR 20 ORE
    Last edited by kelu; 28 February 2009, 14:36. Reason: Automerged Doublepost
    sigpic

Comment

• cristivsb, e gata.mi-a sarit siguranta care tine planetara in cutie.am dat tare intr-o groapa pe viraj stanga.bine ca am fost la servis ca am descoperit de ce sare:pivotii praf.
      oricum e gata .maine venim peste voi.vorba unui prieten"mama cati nebuni".
      restu e ........mare intalnire de "golani"
      [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Ce ciuda imi este cand vad ce intalnire superba o sa iasa si eu nu o sa fiu acolo... Banii astia sunt de vina, m---ii mamii lor de bani. Jur ca daca as face rost de bani in seara asta ma urc dimineata la 6 in masina si sunt acolo la 10...Oricum va doresc distractie placuta la toti, drum bun si la dus si la intors si astept cu nerabdare sa vad pozele si sa citesc commenturile voastre. Numai bine!
        sigpic

Comment

• Andreyypad...te luam noi .
          nu iti fa probleme,notam nr tau de telefon...si te sunam .
          http://www.loganclub.ro/forum/montez...tml#post273931

Comment

• Apucati-va si faceti bagajele, ca uite acisi e 01.03.209
            aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• vremea buna si in Campulung...
              @ag80bik...bine ca ai rezolvat...ne vedem in trafic...
              Last edited by garib1973; 28 February 2009, 16:20. Reason: Automerged Doublepost
              AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• Puteti sa contati pe inca 2 loganuri la intilnire (amici de-ai mei ) Am auzit totusi ca din coloana aia mare de ''chii'' vreo cinci au oprit la politie la tamponari asa ca conduceti cu grija nu ne grabeste nimeni.

Comment

• si din partea mea sar putea sa vina inca un Golan ... abea astept ziua de maine.

Comment

• Salutari tuturor...eu am plecat la servici...ne vedem maine dimineata!!!
                    Abea astept sa vad cati ne strangem in realitate!!!

Comment

• ceva poze pe ziua de azi nimic ?
                      Its just a car ...

Comment

• gresit la LC craiova dorunicola nu mai vine si suntem asa :
                        1.Prestige2008
                        2.Alinfbl

la care peco la iesire din mioveni spre campulung?
                        Daca vrea sa imi spuna si mie cineva mai detaliat rog frumos
                        Last edited by KeanuRev; 1 March 2009, 23:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ...e o statie de autobuz /maxitaxi...exact unde incepe drumul spre Mioveni si exact la iesirea din Pitesti.

Comment

• multumesc frumos si la 7 cel tarziu vom fi acolo
                            1.alinfbl
                            2.prestige2008

Ai putea sa imi dai un nr de tel sa te pot suna?

Comment

• alin fbl...e o statie de maxi taxi exact langa slava la iesirea din pitesti spre mioveni...dupa ce ocoliti petrom pe dreapta e o vulcanizare si la 100 de m mai in fata e statia aia...daca nu nimeriti..dati un apel pe 0763640447(alex) si ne gasim noi
                              low....&.....slow

Comment

• Am inteles. Multumesc frumos alexutzu ne vedem acolo la 7 cred ca e bine?

RESTUL E LOGAN

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google