Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am reusit sa vad vreo 3-4 foldere cu poze!
    Fratilor, dar la intalnire numai poze ati facut?
    Misto de tot!!!!!!!!!!
    Scoate mah poza mea cu Thejock3r ca te calc in picioare
    Hai serios..............cine a facut poza? pls!!!!!
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Sebi, tocmai am terminat de facut dvd-ul, cu ce am filmat eu. Sunt 40 de min. Sa vad cum pot sa ti-l trimit.
      sibiene si jokere, eu nu v-am pozat, dar v-am filmat!!! ( Ha, ha, ha, mai da ce are lista mea de smileuri, ca a innebunit?)
      Last edited by valeriu61; 2 March 2009, 23:49.
      Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• Valeriu, dau o bere fara alcool daca imi aduci dvd-ul sambata la intalnire!!!!!!
        aham......Restul e LOGAN

Comment

• filmul se arhiveaza si poate pune pe tranfer.ro

Comment

• Da, mercy, la asta m-am gandit si eu. Sa incerc.
            Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• asteptam cu nerabdare

Comment

• eu de ex cum pot vedea filmuletul tau?

Comment

• Originally posted by alinfbl View Post
                  salutare

Tare misto a fost intalnirea poate sa imi spuna si mie cineva cum pot sa pun pozele?
                  Salut,incearca sa postezi pe transfer.ro si te rog sa mii le trimiti si mie pe email tot ce ai ca sa fac dvd-ul e-mailul meu este sebi8ta@yahoo.com

Scuze ca postez a doua oara dar vad ca nu a mai postat nimeni deocamdata si mai am ceva de zis.

MII DE MULTUMIRI TUTUROR CARE AU APRECIAT CEEA CE AM ORGANIZAT LA BRASOV
                  si sper ca va placut cadourile .....

Pana Miercuri cel tarziu va rog pe toti cei care a-ti facut poze sau a-ti filmat la intanire sa descarcati ceea ce aveti pe transfer.ro si sa-mi trimiteti pe e-mail sebi8ta@yahoo.com ca sa pot decarca si eu ca de pe forum nu am reusit nimic ci doar de pe e-mail.Multumec mult.

Toti cei care mia-ti trimis pe e-mail deja va multumesc si promit ca Joi ma apuc de dvd, si astept si de la restul.

Tin sa va anunt ca la anul pe data de 01.03.2010 se va tine Intalnirea regionala la Brasov .

Va propun la toti membrii logan din tara sa va ganditi la un calendar de intalniri nationale si intalniri regionale care sa fie bine stabilite ca si data ca sa se cunoasca de catre toti membrii din tara si datele pe care le vom hotari sa ramane batute in cuie in fiecare an sa fie la fel in aceiasi data si luna si aceiasi regiune cu micile exceptii cand data respectiva trebuie decalata cu o zii sau doua ca sa nu pice in cursul saptamanii.

Propunerea mea este cam asa la care va rog sa se faca un pool ptr a pute vota si hotari ce si cum :

01.Martie -Brasov
                  In Mai -Felix
                  In Iulie-Sibiu
                  Intre 15 August- 15 Septembrie-Constanta ,asta ca sa fie in extra sezon si sa fie si vreme de plaja.
                  Acestea sa fie Nationale
                  Intre lunile respective sa facem regionale in Nordul ,Vestul si estul tarii undeva.
                  Last edited by sebi8ta; 3 March 2009, 00:59. Reason: Automerged Doublepost
                  Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Unii membri ar trebui sa treaca mai intii pe acasa, pentru cei 7 ani de educatie, si abia apoi sa se alature unui grup entuziast si bine intentionat.

Sintagme ca :
                    - baaaaaaaaaaaa
                    - huooooooo
                    - haidiiiiiiii baaaaaaaaa
                    - m.uie Steaua, Rapid, Dinamo etc
                    - etc

... auzite in parcari, strigate cu gura mare, nu ne fac cinste dragilor. Mai bine stati acasa, ca nu aveti nimic de aratat.

Am facut o impresie frumoasa in Brasov, ne stie toata lumea, insa e bine sa ne stie de entuziasti, de iubitori de masina nationala, nu de GOLANI !

Pe serpentinele de pe Babarunca si apoi pe curbele lungi de dupa Cheia m-am tinut tare de un BMW Seria 1 si nu l-am lasat in pace pina nu s-a oprit la o benzinarie in Valenii de Munte. Omul m-a intrebat direct : "Vii de la intilnire?" zic : "Da". Omul zice : "Bravo baieti, am vazut multe masini, frumos v-ati adunat" Deci am facut impresie buna per total. Sper ca manifestarile golanesti si maneliste sa nu strice aceasta imagine.

Ca veni vorba de manea : ce mama dracului credeati mai baieti ca ne aratati daca dadeati maneaua la maxim in parlitele alea de difuzoare de hirtie ale Loganelor voastre? (m-am adresat cui se simte)

Hai sa fim sanatosi, sa ne mai stringem si altadata.
                    _
                    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• dsign.... putin cam dur ....cred... nu ascult manele si nici nu sunt de la tara ,...dar parerea mea e ca fiecare asculta genul de muzica preferat si parerea mea e ca ar trebui sa fii mai intelegator.... orice padure are uscaturile ei si trebuie sa ne acceptam reciproc... astia suntem... manelisti ,rockeri.. de la tara ,de la oras... important e ca suntem loganisti nu?!
                      Nimic in viata nu e intamplator... ''

Comment

• Eh...vad ca unii(unii-e foarte mult spus) pun intalnirea sub semnul impresiilor si tabieturilor absolut personale,insa vorba lui mauuu1987 a fost o intalnire de loganisti si atat...restul e...tot Logan
                        Cui nu ii convine eu nu stiu de ce vine la intalniri(poate sta acasa cu mamicuta si cu taticutu)

sebi8ta...cum?...linkurile de la transfer.ro vad ca merg foarte bine accesate de pe forum...si se descarca binicel

Comment

• Intalnirea colosilor

J: " Sibieneeeeee unde esti mahhhhhhhhh "
                          S: "jokereeeeeeeee aiciiiii mahhhhhhh"
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                            Unii membri ar trebui sa treaca mai intii pe acasa, pentru cei 7 ani de educatie, si abia apoi sa se alature unui grup entuziast si bine intentionat.

Sintagme ca :
                            - baaaaaaaaaaaa
                            - huooooooo
                            - haidiiiiiiii baaaaaaaaa
                            - m.uie Steaua, Rapid, Dinamo etc
                            - etc

... auzite in parcari, strigate cu gura mare, nu ne fac cinste dragilor. Mai bine stati acasa, ca nu aveti nimic de aratat.

Am facut o impresie frumoasa in Brasov, ne stie toata lumea, insa e bine sa ne stie de entuziasti, de iubitori de masina nationala, nu de GOLANI !

Pe serpentinele de pe Babarunca si apoi pe curbele lungi de dupa Cheia m-am tinut tare de un BMW Seria 1 si nu l-am lasat in pace pina nu s-a oprit la o benzinarie in Valenii de Munte. Omul m-a intrebat direct : "Vii de la intilnire?" zic : "Da". Omul zice : "Bravo baieti, am vazut multe masini, frumos v-ati adunat" Deci am facut impresie buna per total. Sper ca manifestarile golanesti si maneliste sa nu strice aceasta imagine.

Ca veni vorba de manea : ce mama dracului credeati mai baieti ca ne aratati daca dadeati maneaua la maxim in parlitele alea de difuzoare de hirtie ale Loganelor voastre? (m-am adresat cui se simte)

Hai sa fim sanatosi, sa ne mai stringem si altadata.
                            intru-totul de acord...bv design ma bucur ca au obs si alti asta .

Comment

• Multumim mult!!!!!!!!!!!!!
                              Thejock3r, asta e de pus in rama!!!!
                              aham......Restul e LOGAN

Comment

• ) thx bad_wolf chiar imi era frica de faptul ca n-a imortalizat nimeni momentul )

Aici sunt pozele de la mine. Sper sa le fi pus bine !

Last edited by Thejock3r; 3 March 2009, 12:08.
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google