Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Super cred ca va-ti distrat am vazut pozele ce sint puse sint faine da imi pare rau ca nu am putut veni si eu . Cind scoateti dvd vreau si eu unu daca se poate.

Comment

• @miezule, s-au atacat exact cei care se simt cu musca stim noi unde...

Fratilor, ideea era sa atragem atentia asupra noastra prin bun simt si buna purtare, nu prin manifestari golanesti.

Fiecare isi asculta muzica, sunt de acord, insa o asculta pentru el, nu e nimeni obligat sa asculte vaicarelile unora care au mai putin de 2 clase si au pretentia ca fac muzica... Spre exemplu, oamenii din pensiunea aia au venit sa se odihneasca, nu sa ne auda cum ne chitaim ca maimutele prin curte, era de ajuns ca avem "tobe turbo" (vorba politaiului)

Per ansamblu mi-a placut, mai multa grija data vitoare la iesirile de comportament si vom face o impresie si mai frumoasa. Deja altii ne invidiaza si ne apreciaza efortul facut.

Felicitari Sebi, esti mare.
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Sunt multi care nu stie sa vorbeasca, s-a intamplat si la Deva sa asist la asemenea momente. M-am dus si mi-am cerut scuze de la ospatara in numele a 2-3 persoane, nu le-am retinut numele.. dar nici n-am vrut sa o fac. Ce te mira, dsign? La o asa mare de oameni era normal sa mai fie si 2-3 d-astia..
        Sper ca pe viitor sa nu mai asist la asemenea momente. Regret ca nu am ajuns la Brasov, distanta a fost de vina ~450 km ..si timpul prea scurt, eu urmatoarea zi intram la lucru.

Sa ne revedem cu bine, sanatosi si mai cu capul pe umeri la intalnirile ce urmeaza sa vina (Felix, Sibiu, Arges..etc.).
        Numai bine!!

Comment

• Eu cred ca intalnirea trebuie privita per ansamblu ,iar eu cred ca a fost cea mai mare si cea mai reusita intalnire a loganistiilor.Rsetul sunt probabil mici scapari care cred ca e normal sa se intample la un asemenea nr. de oameni prezenti.
          Ma repet,per ansamblu a fost frumos si vreau sa felicit pe toata lumea .Din pacate eu nu am putut fi prezent din unele motive de servivu dar promit ca la Sibiu sa onorez si eu cu prezenta.
          Oricum frumos dne frumos!!!!
          Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• dsign.... eu cel putin am venit la brasov am stat 20-30 de minute si a trebuit sa plec.... deci fizic nu as fi avut timp de golaneli si mai stiu eu ce zici tu... deci nu ma simt cu musca pe .........///// si daca imi dau o parere nu inseamna ca ma atac.. a fost pur si simplu o parere sau un sfat ... daca tu ai un grad de inteligenta mai mare decat "ei'' trebuie sa-i accepti asa cum sunt... si repet orice padure are uscaturile ei.... si acum sa fim seriosi tu cand te adresezi amicilor tai buni nu o faci cu ''baaa,, nu? in fine.... sa auzim de bine
            Nimic in viata nu e intamplator... ''

Comment

• Nu stiu de ce incepeti sa aruncati unii in altii cu replici rautacioase... Ar trebui conturate partile bune si atat. Gusturile nu se discuta, unii sunt constienti ca muzica tare deranjeaza unele categorii de persoane... Astea nu sunt probleme Logan Club, sunt probleme sociale. Si o zi o data la cateva luni putem sa trecem toti cu vederea amanunte de genul asta. Daca nu suntem in stare sa ignorem detalii de genul asta, n-avem nici o sansa sa ramanem o comunitate.
              Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Ai dreptate ReBe in loc sa vorbim de lucrurile frumoase ne ciondanim
                Hai sa vedem doar partea frumoasa a lucrurilor

http:/ / s4.transfer.ro / storage / transfer ro-0678c4f1e3.zip

Comment

• rebe,ai perfecta dreptate,asta ma chinuiam si eu sa se inteleaga...
                  Nimic in viata nu e intamplator... ''

Comment

• Gata fratilor, ca ajungem sa ne certam urat de tot.Dsign doar si-a spus punctul de vedere, nu a dat nume, cei care au avut aceste manifestari, sper sa ia aminte ca nu=i frumos.....Numai bine

Comment

• Originally posted by sebi8ta View Post
                      Va propun la toti membrii logan din tara sa va ganditi la un calendar de intalniri nationale si intalniri regionale care sa fie bine stabilite ca si data ca sa se cunoasca de catre toti membrii din tara si datele pe care le vom hotari sa ramane batute in cuie in fiecare an sa fie la fel in aceiasi data si luna si aceiasi regiune cu micile exceptii cand data respectiva trebuie decalata cu o zii sau doua ca sa nu pice in cursul saptamanii.

Propunerea mea este cam asa la care va rog sa se faca un pool ptr a pute vota si hotari ce si cum :

01.Martie -Brasov
                      In Mai -Felix
                      In Iulie-Sibiu
                      Intre 15 August- 15 Septembrie-Constanta ,asta ca sa fie in extra sezon si sa fie si vreme de plaja.
                      Acestea sa fie Nationale
                      Intre lunile respective sa facem regionale in Nordul ,Vestul si estul tarii undeva.

Nu stiu ce sa zic... acuma unele se nimeresc.. dar de ex.. la nationala de la sibiu... poate la anu ar fi frumos sa mergem si la sighisoara nu tot in acelasi loc in fiecare an.. deoarece numarul participantilor poate nu va mai fi la fel de mare.
                      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                      Enter the Matrix

Comment

• Nu stiu daca ne vom mai aduna atatia la vreo intalnire tot anul.Ce cred eu,ca lunile astea de primavara sunt favorabile adunarilor numeroase ca si lunile de toamna spre iarna.Vara e ceva mai greu(lumea pleaca prin vacante) insa probabil ar putea iesi ceva frumos si vara.Asta ar fi parerea mea desi tare mie teama ca ma insel.
                        Despre intalnirea de duminica,pana si sotia mea care e mai sceptica(cu privire la loganclub) a fost placut surprinsa/impresionata de multimea de oameni si masini.Bineinteles exceptand micile momente de suspans de pe traseu:frana brusca cu abs-u fortat la o bariera(bineinteles ea fara centura ),alta franere brusca cu placuta de inmatriculare a cuiva pe jos si cat pe aci sa i-au un jeep pe jumate la iesirea din parcarea pensiunii(asta sub presiunea bulgarilor care veneu din spate ).Fetita insa nu a ramas impresionata decat de priveliste de pe traseu,ceva bulgareala la pensiune si saniusul de dupa intalnire din Poiana(deh copiii...ce sa le faci ).Asa ca astept cu nerabdare DVD-ul; pozele de pe forum(de pe transfer.ro)nu le descarc ca nu vad rostul...altcineva are nevoie de ele...si sper sa faca ceva frumos...de fapt nici nu ar putea iesi altfel la ce a fost acolo.Parca si bulgareala aia spontana a dat bine
                        Despre Felix si Sibiu sper din toata inima sa avem si noi(cei din Pitesti) reprezentanti...eu unul inca nu ma pot pronunta pentru Felix,pentru Sibiu atunci cand se va hotari data probabil.Pentru Arges inca ne mai gandim...la ce am vazut la Brasov ma ia cu fiori...deci inca se lucreza pentru ceva pe la noi(la vara)...
                        In rest o intalnirea frumoasa laudata si de multi absenti sau privitori din afara loganclub si sper ca spiritul de solidaritate loganclub si entuziasmul sa tina cat mai mult ca...restul e Logan.
                        Inca odata multumiri organizatorilor (chiar merita) si tuturor membrilor loganclub prezenti la Brasov, fie ei cu bunsimt sau nu...conteaza ca au raspuns chemarii...sibianul-ui,numai el stie cat lobby a facut pe la toate sectiunile locale

Comment

• aia cu frana la bariera)cine o fi fost ala din fata ta
                          low....&.....slow

Comment

• De aici puteti lua pozele facute de mine. Parola arhivei este "regionalabrasov".Urmeaza un film de 40 de minute, acum "se coace". Deocamdata pozele:

Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• lasal la foc mic sa nu se afume.
                              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                              prost.

Comment

• Numa' ai grija Valeriu, ca daca sta prea mult se face iute !
                                aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google