Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• or sa vina si din partea mea cateva zeci de poze si cateva filme. mai lasati-mi putin timp sa tai ce e "neinteresant" din filme

Comment

• Foarte, foarte, foarte,..............foarte FAIN!!!
      Felicitari inca o data brasovenilor pentru efort si celorlalti participanti adunati din toate colturile tarii ,pina la urma, veniti pentru L O G A N. iar .....restul e LOGAN
      AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• dada...dar dak era curata....:Pera mai frumoasa....dar sarea si mizeria de pe drum a fost problema....vremea nu tine niciodata cu mine...
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• cand vi la intalnirea de la Pitesti ,sa vi mai devreme cu 1h ,itzi rezervam un spalat exterior ..din partea casei
          Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
          prost.

Comment

• OK .in sfarsit tind sa cred si eu ca am reusit sa fac o intalnire reusita , mai ales la cat am muncit la ea nimeni nu stie dar ma bucur ca a avut roade.

Rugamintea mea este ca toti care nu mi-au trimis pe email pozele sau filmarile ptr. dvd sa o faca ,sa-mi trimita pe email ca sa le descarc ca nu le pot lua de pe forum ca am inceput sa le le descarc de pe e-mail si asa stiu cine a trimis si cine nu ca altfel nu o sa pot tine sirul la care a trimis si care nu.Multumesc tuturor celor care mi-au trimis pe e-mail deja pozele.Astept si filmarile ca sa ma pot apuca de dvd.Sper ca le voi primi cate de repede se poate,ca as dorii sa ma apuc de dvd acum joi dar daca nu primesc tot mai stau 2 zile si astept si restul de la ceilalti care au facut poze si au filmat.

Astept sa faceti un thread cu locatile de intalniri nationale si regionale unde sa fie trecut calendarul de anul acesta si de anul viitor asa cum am propus eu in postul anterior si bineinteles si alte propuneri dar trebuie sa ne miscam si cu acesta ca timpul trece in defavoarea noastra si nu vom reusii sa facem un calendar cu date si locatii fixe care sa ramana in fiecare an la fel ca data si luna si locatie,bineinteles ca se poate pune de la an si o locatie apropiata de locatia din calendarul pe care il vom face impreuna dar sa fie cat mai aproape de locatia initiala ca sa nu bulversam in fiecare an programul .
            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• eu unu imi cer scuze daca am deranjat in pensiune.din cate imi amintesc nu am rostit nimic care sa deranjeze doamnele si copiii.am glumit si atata tot.toti am strabatut un drum mai greu si am vrut sa facem intalnirea cat mai placuta.fiecare in felul lui si cum crede ca e mai bine pentru varsta lui.dsign care e un baiat cu capu pe umeri sper sa inteleaga.nu are rost sa ne certam pe copilarii.si din pitesti ,si din mioveni ,si din bucuresti,si din brasov,sibiu craiova,etc au fost exclamatii.iar cu bulgari aproape totzi au aruncat.intalnirea a fost foarte reusita.e prima cred cu un numar asa mare de participanti.nu am reusit sa ajung cu masina si numai eu stiu cat imi pare de rau.asta e s-a oprit in rucar.dar pot spune ca am intalnit baietzi deosebiti :cosmin(kys),andreea13,sibianu ,.si lista poate continua.nu cred ca are rost sa gasim nod in papura.
              eu zic sa punem punct discutiei legate de acest subiect si sa vorbim de intalnire,intalniri.
              ps:rebe o super loganista.jos palaria.daca trebuia sa fie cineva deranjat ,eu zic ca rebe trebuia sa fie prima.
              [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Gata...va rog sa reveniti la subiect si sa lasati certurile pentru alta data.
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Poi asta era subiectul,dar unii intrec masura !!

Comment

• subiectul era intalnirea...si ce fain a fost ...per total .
                    Pastrati ideile pana la urmatoarea intalnire,si va spuneti atunci ce aveti pe suflet.Pana atunci ... poze,filmulete...etc
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• v-am rugat sa incetati ... chiar nu se poate sa nu mai postati cate o replica ?

Comment

• gata baieti....o poza ceva )
                        Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                        prost.

Comment

• cum filmul ce se mai aude?

Comment

• In sfarsit am reusit sa termin de citit toate postarile! Si ma bucur ca majoritatea zdrobitoare zice ca a fost super aceasta intalnire. Parerea mea este ca a fost mai mult decat reusita. De la A la Z a avut de toate! Felicit organizatorii si colaboratorii acestora! Sper ca si alti organizatori sa se inspire (macar). Salut pe cine se simte cu musca ... si tace.

Sinteza pentru LC Galati:
                            1. gl_mmm - 1 masina, 2 persoane, mess ID: gl_mmm

Desi, ca sa fiu sincer, eu am venit inca de sambata la Brasov cu treaba, ma bucur ca am avut inspiratia sa "sacrific" ziua de martisor cu voi. M-am simtit extraordinar atat eu cat si sotia care, pana la intalnirea aceasta, nu avea o parere prea buna despre intalnirile LC - "pierdere de vreme pentru cei care nu ce face acasa".
                            Ma bucur ca v-am cunoscut si va respect. La urmatoarele intalniri voi fi - pe cat posibil - printre voi! Bafta multa si ... restul e LOGAN!!!

Comment

• Miscare sebi,asteptam dvd-ul si cand ne-o fi viata mai grea il vizionam si mai schitam cate un zambet pt ca a fost super si daca a filmat cineva si bulgareala e mai bine.
                              VA SALUT CU RESPECT .KELU
                              Last edited by kelu; 4 March 2009, 12:10. Reason: Automerged Doublepost
                              sigpic

Comment

• Data viitoare ar trebui sa stam mai mult, sa avem timp de bulgareala serioasa... Cu fortarete construite, echipe si scoruri... Asta ar presupune sa raminem cazati peste noapte undeva, sa ne uscam izmenele...

As avea si propuneri pentru echipe (pt astia de la mine din Bucale, ca-i stiu mai bine )
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google