Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da... si am mai patit ceva.. probabil ca din cauza asta nu ne-a umflat nota de plata.. am comandat de vreo 3-4 ori sa ne aduca.. 3 sucuri si 2 ape minerale.. si i-am tot zis la domnisoara.. si iarasi i-am zis.. pana la urma.. am zis ca nu mai asteptam. si au mers baietii si au luat de la bar.. unde au si platit.. si la sfarsit vine gagica la noi si face.. "nu imi ziceti va rog frumos ca sucuri v-am adus ca nu mai tin minte" Si i-am zis ca doamna scumpa noi de la bar.. am comandat.. si dupa aceea trimite pe ceva colega de-a ei.. nu te duci tu sa ii intrebi mai exact ca o comandat ca mi-e mio zis ca de la bar o luat.. si i-am explicat si la a 2-a gagica ca.. doamna scumpa.. de la bar am luat, si acolo am platit..

LE. Oricum peste 150 de persoane care au fost in ziua respectiva la pensiune.. a 2 a oara nu cred ca mai merg... si deja nu mai sunt 150 de oameni ca sunt poate peste 300 ca lumea vorbeste.. si uite asa o pierdut o gramada de potentiali clienti pe viitor.

LE. Si va asigur ca la felix nu patim asa) Va duc pe toti la Autoservice si fiecare manca cat vrea pe bani putini))

Sebi stai linistit.. oricum nu ii vina ta ca managerul te-a asigurat de ceva.. doar ca nu sa tinut de promisiune..
    Last edited by KeanuRev; 5 March 2009, 18:10.
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

• Asta e bine ca ne-am intalnit toti acolo, si ne-am simtit bine. Tot respectul pentru sebi, sa ne traiesti, ai incercat sa ne fie bine, dar..traim in romania.......si nu uita, poza de pus in rama
      Attached Files

Comment

• @alindrgn: nu sunt camere intre sibiu si brasov. dupa sibiu inspre alba sunt.dar pana in sibiu nu sunt. e un radar de tip coloana la vestem dar deocamdata nu functioneaza.
        fara

Comment

• de radarele de dupa sibiu spre alba stiu. nu stiam daca au pus si radare pana la sibiu. mi-a zis sibianul ca de la vestem pana la granita cu alba sunt radare in fiecare localitate. multumesc si tie pentru detalii si lui sibianul

@cristivsb: sti a cui e masina aia din poza din postul #872?

@keanule: si noua la masa ne-a zis o gagica dupa ce am luat sucurile de la bar, ca sunt incluse in meniu, si pe urma a venit sa vada ce sa treaca pe bon. si erau trecute si sucurile ala de la bar a zis sa nu i le platim acolo, ca le platim la masa
          Last edited by B 83 RMJ; 5 March 2009, 20:29.
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Eu nu am mai mancat nimik la ce servire a fost la restaurant si la ce ospatarite aveau ca veneau la masa si nici nu puteai sa te uiti la ele speriate de bombe si la faza cu meniul eu l-am cerut de 10 ori si degeaba apoi cand am zis ca sa imi aduca un suc am stat o jumatate de ora sa imi aduca un suc ... nu asta e problema ne-am simtit bine si sebyta nu te mai invinui si cere scuze pentru ca nu trebuie nu a fost vina ta a fost magarul de sef de sala si jegurile alea de ospatarite care habar nu aveau cum sa serveasca si sa vorbeasca .... praf unde or fi cele 3 stele sau cate stele avea restaurantul nu stiu ....si mai ales preturile alea .... eu credeam ca snitelul de pui este de 500 g )dar de ... stelele alea care ar trebui sa nu fie nu e problema a fost okey...
            Last edited by Maniak18; 5 March 2009, 21:48.
            http://www.signaturebar.com/uploads/images/1864.jpg

Comment

• Apropo de localuri din Romania: Intr-o seara ne-am intalnit mai multi de la Logan Club si am mers la Taverna Viilor, un restaurant pe sos Viilor unde de fiecare data cand am fost, a fost ok. In momentul cand ospatarul roman vede grup mai mare imediat se gandeste la tepe, la incarcat nota etc Ca sa nu mai vb ca te trateaza de parca ai fi facut armata impreuna cu el. Pacat de locatia de la Brasov ca arata deosebit...la fel ca tara pacat ca e locuita!
              Attached Files
              Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
              Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

• Hai mai fratilor, ca daca veneati cu "pachetelul" era suficienta mancarea si poate nu o mai asteptam atata!
                Stiti....eu vorbesc ca ne asteapta NATIONALA de la Sibiu!!!!!!!!
                aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Originally posted by Maniak18 View Post
                  Eu nu am mai mancat nimik la ce servire a fost la restaurant si la ce ospatarite aveau ca veneau la masa si nici nu puteai sa te uiti la ele speriate de bombe si la faza cu meniul eu l-am cerut de 10 ori si degeaba apoi cand am zis ca sa imi aduca un suc am stat o jumatate de ora sa imi aduca un suc ... nu asta e problema ne-am simtit bine si sebyta nu te mai invinui si cere scuze pentru ca nu trebuie nu a fost vina ta a fost magarul de sef de sala si jegurile alea de ospatarite care habar nu aveau cum sa serveasca si sa vorbeasca .... praf unde or fi cele 3 stele sau cate stele avea restaurantul nu stiu ....si mai ales preturile alea .... eu credeam ca snitelul de pui este de 500 g )dar de ... stelele alea care ar trebui sa nu fie nu e problema a fost okey...
                  erau toate speriate, asta am vazut. daca nu le zicea sebi sa faca nota de plata pentru fiecare masa, faceau o singura nota de plata pe toata sala. si tyger le-a zis cum sa faca.. sa numeroteze mesele ca sa stie care ce a comandat. de notele umflate nu am auzit decat acuma, dar cred ca alea erau speriate ca nu stiau ce sa mai faca, la cati eram. cine stie daca au fost vreodata atatia acolo
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Deseara vine filmul, dupa cateva incercari de convertire, datorita lui tokragua, voi putea sa va arat cele 40 de minute filmate de mine la cea mai superba intalnire LoganClub de pana acum.
                    Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• Mi-a facut mare placere sa te cunosc Valeriu !!! Si simpaticul de Sibianu e de comitet )
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Thejock3r, placerea este reciproca, sper sa ne vedem la Sibiu.

Comment

• felicitari pentru ce a iesit, pacat de anumite certuri si un mesaj pentru sebi: nu e vina ta pentru acele probleme, iar cine zice altceva nu stie ce vorbeste.

au mai fost intalniri, au mai fost probleme. Am tot incercat sa explic in stanga si in dreapta ca trebuie sa fii norocos sa nu ai parte de surprize neplacute, dar trebuie sa treci peste si sa vezi partea pozitiva a lucrurilor. Dar unii sunt mai sensibilosi si nu pot trece peste. Imi pare rau pentru ei.

In alta ordine de idei daca se poate, trimite un DVD si spre Arad. Daca vreunul dintre voi vine pe la Felix atunci il "ridic" de acolo.
                          Last edited by bubu_vasile; 6 March 2009, 17:04. Reason: Automerged Doublepost
                          Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                          Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Iata si filmul promis:
                            Folositi parola "regionalabrasov", download, aprox. 250 Mb, 40 minute. Sper sa va placa!

Dureaza copierea cam 15 min. :"Cu rabdarea trecem marea!"
                            Last edited by valeriu61; 6 March 2009, 23:08.

Comment

• Nu ma lasa sa descarc si nu reusesc incearca sa pui filmarea pe transfer.ro ca de acolo nu e nici o problema sireusesc sa descarc.Multumesc
                              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• merge ca uns...4 mega/sec

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google