Da... si am mai patit ceva.. probabil ca din cauza asta nu ne-a umflat nota de plata.. am comandat de vreo 3-4 ori sa ne aduca.. 3 sucuri si 2 ape minerale.. si i-am tot zis la domnisoara.. si iarasi i-am zis.. pana la urma.. am zis ca nu mai asteptam. si au mers baietii si au luat de la bar.. unde au si platit.. si la sfarsit vine gagica la noi si face.. "nu imi ziceti va rog frumos ca sucuri v-am adus ca nu mai tin minte" Si i-am zis ca doamna scumpa noi de la bar.. am comandat.. si dupa aceea trimite pe ceva colega de-a ei.. nu te duci tu sa ii intrebi mai exact ca o comandat ca mi-e mio zis ca de la bar o luat.. si i-am explicat si la a 2-a gagica ca.. doamna scumpa.. de la bar am luat, si acolo am platit..
LE. Oricum peste 150 de persoane care au fost in ziua respectiva la pensiune.. a 2 a oara nu cred ca mai merg... si deja nu mai sunt 150 de oameni ca sunt poate peste 300 ca lumea vorbeste.. si uite asa o pierdut o gramada de potentiali clienti pe viitor.
LE. Si va asigur ca la felix nu patim asa) Va duc pe toti la Autoservice si fiecare manca cat vrea pe bani putini))
Sebi stai linistit.. oricum nu ii vina ta ca managerul te-a asigurat de ceva.. doar ca nu sa tinut de promisiune..
LE. Oricum peste 150 de persoane care au fost in ziua respectiva la pensiune.. a 2 a oara nu cred ca mai merg... si deja nu mai sunt 150 de oameni ca sunt poate peste 300 ca lumea vorbeste.. si uite asa o pierdut o gramada de potentiali clienti pe viitor.
LE. Si va asigur ca la felix nu patim asa) Va duc pe toti la Autoservice si fiecare manca cat vrea pe bani putini))
Sebi stai linistit.. oricum nu ii vina ta ca managerul te-a asigurat de ceva.. doar ca nu sa tinut de promisiune..
Comment