Dumneavoastra da ,dar restul?????????
Discutii Generale L.C.Alba
Collapse
X
-
Originally posted by costelHD View PostCe liniste deplina la voi pe forum ,sefuuuuuuu ce faci ?
scriu bancuri!
Comment
-
buna. M-am intors si eu din scurta vacanta. Foarte bucuros sa fiu din nou printre voi.
Comment
-
Originally posted by Daniel 67 View PostFrate ce linişte e aici la voi!!!!!!!! Se aude musca!!!!!!!!!! Hai dezmorţiţi-vă fraţi "albanezi"!!!!!!!!!!
Comment
-
Păi frate Colecţionarul ce faci depui armele!!!???? Eu cred că poţi mai mult de atât!!! Nu te descuraja, ţi-am spus totul e să nu forţaţi!!! ÃŽncetişor, o să vedeţi că încet şi cu răbdare o să fiţi şi voi o gaşcă faină!! Totul e să ţineţi aproape şi să nu vă descurajaţi!!! Hai că se poate!!!!
Comment
-
Originally posted by jenu View PostColectionare ! ! ! , sunt de aceas parere cu Daniel67,... oricum tu ai microbu in sange si nu cred ca o sa poti sta deoparte !!!
raducule tine aproape ca tu esti in vizor
serifu (daniel 67)nu vreau sa ajung ca si lupul ala care urla de nebun la luna
Comment
-
D-nule Costel_Hd, eu zic sa-i lasi in pace pe domnii de la Ab, doar nu vrei sa-i furi meseria Colectionarului !!!
Ce tot ai cu intalnirea dintre noi si ei...mai este pana duminica, vrei sa ne stresezi ?
Problemele clubului si le rezolva dansii fara ajutor din partea nimanui iar Costel nu are de lucru scuzati-lLast edited by kenjiro_sanga; 21 August 2009, 09:15.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Originally posted by kenjiro_sanga View PostLa luna nu numai lupul urla...toti cand tragem la masea !!!
Curaj ca noi suntem de partea ta si a tuturor celor care nu se lasa de Clubul Alba...ce naiba ca doar nu-i o ''piatra de moara'', scuzeee
sa vezi tu azi tras la masea,ca maine am sofer
Comment
-
Originally posted by jenu View PostLA MULTI ANI! Colectionare: si sanatate, tie si intregii familii, petrecere frumoasa si sa ai grije sa nu versi sticla!
dar stie zmeu nu intra, da las ca acum plec la gratar poate acolo se desfunda drumul
Comment
Comment