salutare.cam liniste prin zona noastra. o sa vina si caldura si poate atunci. toate cele bune si la o intalnire cat mai recenta .
Discutii Generale L.C.Alba
Collapse
X
-
Salutare colegi din Alba, pe data de 19 este posibil sa ajung in Sebes, si as avea o intrebare: Am inteles ca este drumul in lucru, exista ceva rute ocolitoare ? pana in Alba-iulia stiu drumul cu ochii inchisi, nu e o problema, dar de acolo catre Sebes... Eventual daca imi puteti arata un print-screen pe google maps. Multumesc frumosPe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
de la Alba la Sebes sunt 15 km, lucrari sunt doar la intrarea in Sebes la nodul cu autostrada, nu ai pe unde sa ocolesti...in general se circula bine, adica in 20-25 miute...i-ti recomand sa mergi in coloana daca este formata, nu prea ai unde depasi, pe liniile drepte este linie continua, iar dupa intersectia cu Vintu de jos in dreptul fabrici de bere de obicei sta la panda radarul. Daca ai timp de o cafea suna-ma 0745371965 intre 8.00 si 18.30 sunt la munca (disponibil) si putem schimba o vorba.
Comment
-
Comment