Discutii Generale L.C.Alba

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• stie cineva un atelier de indreptat jante aliaj in Alba? eventual un pret?

Comment

• E urgent tare? Pot sa intreb aici la Deva sa vedem cam cat costa.. eventual daca pui niste poze - in cazul in care se vede in poza defectul..sau explica-mi mai pe larg ce problema are janta..

Comment

• nu este urgent, in iarna asta vreau sa le indrept pe toate, nu au defect vizibil doar ca a intrat cam mult plumb pe ele la echilibrat! le-am luat intr-o stare jalnica, le-am reconditionat cat am putut dar mai trebuesc indreptate, acum arata cam asa:
        Attached Files

Comment

• Sa nu fie si din cauza cauciucurilor..poate ai noroc si scapi mai ieftin :P Trec pe la baieti si intreb, macar asa in mare cam cat costa..si daca iti convine, cu prima ocazie cand ai drum pe la Deva, ia-le cu tine..sau vedem noi cum ajung aici, ca iarna e lunga....

Comment

• ok! n-ar fi o problema cu transportul, ia fac si eu o vizita la cetate si asa nu am fost nici-o data, peste 2 saptamani trecem la rotile de iarna si pana la primavara avem timp!

Comment

• am gasit in Alba o firma care face astfel de reparatii, la aproximativ 50 lei/janta, in functie de starea in care se afla...cred ca o sa apelez la serviciile lor. pentru a nu face reclama pentru cine doreste o sa dau detalii pe PM.

Comment

• Salutare, albanezi! cu ce va mai ocupati? nu va plictisiti acasa?

Comment

• schimb/vanzare litera lukoil

vand/schimb litera participare promotii lukoil.disponibile 3 buc.
                  Attached Files

Comment

• eu alimentez de la mol si omv in functie de directia in care o apuc!

Comment

• Frati loganisti, posesori de facebook. Ajutati-ma si pe mine cu un like la un concurs va rog!

Multumesc Anticipat!
                      sigpicNatus ibi ubi ferrum nascitur!

Comment

• ai o poza deosebita, dar mai este una alb negru care mi-a placut,...bafta la concurs.

Comment

• pregati-va ca vine! v-ati curatat ghetele?

Comment

• alo! colegu! ma aude cineva?

Comment

• da, colegu. si a venit si iarna.

Comment

• Craciun fericit tuturor! Multe bucurii si impliniri! La multi ani!
                                Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google