DA DA asa este
Discutii Generale L.C.Alba
Collapse
X
-
Nu-ti face probleme!! Importanti sunt acei membrii care se regasesc in activitatile clubului!!! Nu aceia care se tin de .......bla, bla ...pe forum!!! Iar cei care aveti activitate la LC Alba va stiti foarte bine si va stim si noi .vecinii!! Asa ca tineti aproape cei 3-4 de la Alba si in masura in care se poate va sustinem si noi cei 3-4 de la LC Deva!!! Avem antecedente si rezultatele sau vazut !!! Asa ca nu mai visati la cei.........20 de membrii!!!
Comment
-
stai linistit ca nu visam sa fim numai noi cei din Alba ci asteptam si ajutorul
vecinilor si daca reusesc il aduc si pe baiatul de la ziarul Adevarul si dupa cum il
cunosc il voi convingeLast edited by Colectionarul; 3 May 2010, 00:29.
Comment
-
Comment
-
Neata ,Nelutu cu parere de rau nu pot veni intru si seara de servici si sunt si probleme de servici ..........si altele sper ca ai vazut si auzit , poate nu o sa mai am timp va doresc de pe acum La Multi Ani LC ALBA la implinirea de 1 An de zilesigpic
Comment
-
Originally posted by costelHD View PostNeata ,Nelutu cu parere de rau nu pot veni intru si seara de servici si sunt si probleme de servici ..........si altele sper ca ai vazut si auzit , poate nu o sa mai am timp va doresc de pe acum La Multi Ani LC ALBA la implinirea de 1 An de zile
am vazut si inteles sefu,multumesc de urare si stai linistit ca nu esti singurul
care se retrage
Comment
-
-
salutari! te-am vazut dar nu am apucat decat sa-ti fac cu mana eram furios si iute ))
Comment
-
vine cineva din alba la sibiu maine?
Comment
Comment