sunt mihai tot din alba iulia si am 25 de ani si un logan de 14 mpi si sunt insurat
Prezentare Membrii Logan Club Alba - Sa Ne Cunoastem Mai Bine!
Collapse
X
-
Originally posted by Florian S View PostSalutari, sunt Florin din Alba Iulia proaspat intrat in rindul loganarilor. (MCV 1,6 16v laureate ph1)Attached Files
Comment
-
bine ati venit! va asteptam cu activitate pe forumul nostru si mai ales la intalniri!
Comment
-
sa ai multi multi km fara reparati si te asteptam la intalniri(avem una acum Duminica la Kaufland) si acolo poti afla multe imbunatatiri care se pot aduce loganelului
daca nu poti veni Duminica urmareste forumul si vor mai fi si in Decembrie este una Regionala la Deva pe 18-19 poate poti veni acolo
oricum Bun venit in comunitatea noastra si te asteptam cu mare drag la intalniriLast edited by Colectionarul; 25 November 2010, 22:26.
Comment
-
Bine ai venit! Te asteptam la intalnirile Logan Club.
Comment
-
Bine ai venit printre noi! Te asteptam sa iti prezinti masina la my ride si sa vii la intalnirile clubului. Bine ai venit inca odata !
Comment
-
Am luat-o pe credit si m-am gandit ca daca vreodata dau de greu cu ratele sa ma apuc de taxi. Din fericire nu a fost nevoie si am reusit sa o achit integral dupa doi ani. Dupa ce m-am insurat bineinteles, altfel plateam inca dupa ea. Acum sta intr-o sura la tara ca de vreo 3 ani am un dCI Ambition de la servici. Mi-ar placea sa vin la intalniri sa va cunosc personal. Acum sunt ocupat sa imi caut un apartament ca vreau sa am casa mea, dar cred ca imi pot face un pic de timp pentru intalniri...Last edited by ConteNegro; 24 January 2011, 22:39.
Comment
Comment