Intalniri Logan Club Alba

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ... s-ar putea eu , in functie de ora la care va ganditi.
    Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• ... nimic , nici o miscare ?

Comment

• kklaus ar fi fost o buna ocazie sa ne intalnim, dar din nou albanezi au altceva mai bun de facut,...poate data viitoare!

Comment

• Ok , ramane pe data viitoare.

Comment

• Se Cauta Organizator
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Au fost multe intalniri reusite

stiu ca se poate,pozele spun totul
              Last edited by ice; 26 March 2012, 22:32.
              sigpic

Comment

• Si in mod cert nu trebuie neaparat cautat alt organizator de intilniri pentru a merge treaba!!! Se pot pune organizatori pe fiecare saptamina daca "P.....imea" nu vrea sa se adune...tot degeaba!!!
                Ce...aveti impresia ca la Deva a stat cineva in patru labe dupa "organizatori"????

Comment

• corect, bine spus Daniel 67,... dupa cum se vede nici pe forum nu e activitate, apai sa mai vina si la intalniri!

Comment

• Originally posted by Daniel 67 View Post
                    Si in mod cert nu trebuie neaparat cautat alt organizator de intilniri pentru a merge treaba!!! Se pot pune organizatori pe fiecare saptamina daca "P.....imea" nu vrea sa se adune...tot degeaba!!!
                    Ce...aveti impresia ca la Deva a stat cineva in patru labe dupa "organizatori"????
                    nu te supara ca te contrazic,dar poate asa se va mai anima treburile prin lca si aici nu vorbesc neaparat de culoarea pe care o va avea la nume,poate functia in sine
                    http://www.danasoft.com/sig/colectionarul215578.jpg

Comment

• repet, Se Cauta Organizator
                      din cate vad e o totala lipsa de interes
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Originally posted by Colectionarul View Post
                        nu te supara ca te contrazic,dar poate asa se va mai anima treburile prin lca si aici nu vorbesc neaparat de culoarea pe care o va avea la nume,poate functia in sine
                        Dupa cum spui tu....ma bag eu ca organizator de intilniri LC Alba!!! Crezi ca se va rezolva problema?? Ma indoiesc!!! In primul rind trebuie sa apara membrii noi si...nu unu ...doi...!!! Vedeti ce se intimpla la LC Deva!! Au venit din urma membrii noi, tineri... care automat fac praf rutina!!! Si astfel se merge mai departe!!
                        Eu zic ca puteti pune pe oricine din membrii vechi ca "organizator' ...dar daca nu vin din urma altii cu pofta de a sustine activitatea LC Alba..tot degeaba!!!
                        Singura solutie pe care o vad eu pentru revigorarea intilnirilor LC Alba este sa "produceti" cit mai multe intilniri ai celor care sustineti forumul in acest moment si sunt convins ca vor aparea forte tinere care sa va faca sa fiti ..."nefolositori" pe aici!!! Asa ca ...nu abandonati!!! Eu personal am niste amintiri foarte frumoase din intilnirile comune Alba-Deva!!!
                        P.S. Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau, ...ca unul care vrea sa va dea lectii!!! Nu sunt in masura sa fac acest lucru!! Sunt doar unul care m-am bucurat sa ma intilnesc cu voi oriunde.....Deva, Hunedoara, Alba Iulia, Orastie, Turda...etc....!!! Sunteti parte din a doua familie a mea...la fel ca LC Deva!!!

Comment

• bine zici dani. nu e vorba de membrii noi ... e vorba de timpul fiecaruia...
                          Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

• sa nu-mi spuna mie cineva ca nu are timp 2 ore pe luna sa vina la o intalnire ca nu cred! nu ne intalnim ca alti colegi din tara in fiecare sambata... si tocmai pentru a nu avea reprosuri din partea familiei ca plecam si-i lasam singuri luam si membri familiei cu noi. Femeile cu povestile lor, copii cu ale lor si noi cu ale noastre...toata lumea multumita. Preferati sa petreceti cu familia intre 4 pereti?sau sa va intalniti cu colegi la un suc sau in parc sau in alt loc. Ca sa va dau un exemplu, eu am fost la o intalnire cu socru si cu soacra dupa mine...asa ca nu-mi spune-ti ca nu se poate participa la intalniri. Ca nu poti acum nici o problema, vi data viitoare, dar noi am avut ultima intalnire anu trecut, nici nu mai stiu data si nici ce sa mai zic!

Comment

• eu sunt dispus sa vin la intalniri ... nu e problema de alea 2 ore care le zici tu jenu. problema e ca de fiecare data cand programam o intalnire unii membrii chiar nu pot si sunt ocupati sau altii si-au facut deja planuri. nu sunt negativist si chiar vreau sa fie intalnirile mai dese si frumoase, sa atragem membrii noi si sa fie totul bine. Crezi ca ma mai oboseam sa strang membrii pentru primele intalniri LC ALBA daca nu ?
                              Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

• raducu, nu ma refeream la tine sau la membri care au participat la intalniri, ci la cei care au cont pe L.C. si nu au participat la nici o intalnire ...in momentul cand discuti cu cineva si incerci sa il convingi sa se alature clubului replica este cea care am descris-o eu mai inainte!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google