Intalniri Logan Club Alba

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daniel - cu mare placere, musai sa fie rece si in pivnitele cetatii!

Comment

• albanezilor!... astept comentarii!...am propus o intalnire, iar la sugestia lui r3duc am stabilit-o in 27...nu ave-ti nimic de obiectat, de propus? arunca-ti si voi un ochi la colegi mafioti de la Deva, sau Sibiu...asa ar trebui sa arate o intalnire!

Comment

• 17 Mai 2009 prima intalnire a LC Alba - 17 Mai 2012 LC Alba implineste 3 ani...un motiv in plus ca in 27 Mai sa fim prezenti la intalnire cat mai multi! La sarbatorirea a 1 an am fost mai multi membri, la 2 ani am fost 2 membri, acum la 3 ani sper sa nu fiu singur!

Comment

• o noua intalnire pe Transalpinia, detalii aici:http://www.loganclub.ro/forum/minire...12-t42359.html

Comment

• Sper sa fie amatori si de la LC Alba pentruuuuuuu urmatorul anunt:
            Printre urmatoarele intilniri locale LC Deva din acest an vin si eu cu propunerea pentru o intilnire(iesire, excursie...etc) care daca vom reusi sa o "producem" ar insemna pentru toti participantii un circuit care ar angrena loganisti de la cel putin 3 cluburi judetene!!!
            Ma refer la o "TRANSALPINA"!!! Am putea angrena in aceasta actiune membrii LC Deva, LC Alba, LC Valea Jiului.....plus alti amatori de la alte cluburi invecinate!! Ne-am putea intinde cu intilnirea pe durata a cel putin 3 zile ...asta insemnind un weekend ..sanatos!!!
            Eu spun ca ar fi mai interesant decit sa mutam traditionala "regionala" LC Deva din decembrie in august ca sa ...nu stiu...!!! Toti se inghesuie sa faca regionale pe timpul verii ...daaaar combinat cu saracia din zilelele de astazi nu mai iese altceva decit niste intilniri Logan Club locale, de fapt...si cu citiva participanti din zonele limitrofe!!!
            Dati-va si voi cu parerea!!! Asteptam si parerea vecinilor!!!
            Eu spun ca merita sa ne canalizam resursele pentru un astfel de eveniment care spun eu va ramine memorabil!!!
            FEEDBACK:
            1. mircynho11 - Pas!
            2.NCDHD- cip
            3.Kenjiro- cip
            4.Narcisuc20- cipcirip!!!
            5.Mikebike-cip cirip(adica e super,o Transalpina!)
            6.costelhd- cip
            7.Kklaus - cipciripeste si el
            8.jenu-cip cip
            9.Daniel67
            10.
            11.
            12.
            Nasu" Costel cred ca asteapta invitatie speciala ....deja sunt pe lista
            Last edited by costelHD; 16 May 2012, 21:19.
            sigpic

Comment

• ma tenteaza si pe mine, dar vreau date

Comment

• mai multe date o sa primim pe parcurs de la colegi din LC Deva, ce stiu in plus este ca intalnirea va fi in luna august!

astazi implinim 3 ani "LA MULTI ANI L.C. ALBA"

Comment

• La multi ani LC Alba
                  sigpic

Comment

• La Multi Ani & la Multi membri!

Comment

• La multi ani !!!
                      Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

• La Multi ani si la cati mai multi membri LC Alba.

Comment

• dupa cum spuneam, duminica 27 Mai o noua intalnire LC Alba, propun ca intalnirea sa fie la 12.00 in parcarea din fata casei de cultura din cetate...daca sunt alte propuneri referitor la ora sau locatie va rog sa la spune-ti!
                          de asemenea va rog sa confirmati daca ve-ti fi prezenti sau nu.

Comment

• o sa fiu eu cap de lista...sper sa continua-ti voi!

1. jenu

Comment

• prezent si eu.
                              Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

• imi pare rau o sa lipsesc.dar daca pot rezolva o sa apar si eu.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google