dupa cum am vorbit cu colectionaru la ora 17
Intalniri Logan Club Alba
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by kta_222282 View PostLa ce ora ne intalnim? Eu propun sa fie dupa-masa ca sa nu fie asa cald gen 17-18!
chiar nu stiu cati vor fi in plus de lista? si poate minus din lista!
eu facusi o proba(ideie pe moment)cu o intalnire cu ei ,sunt poze si comenturi,
despre cum a estit,parerea mea si a lui jenu a iesit frumos(vb de parca de cunosteam de o viata) in fine asi vrea sa fie si la noi la Alba la fel.
Eu zic ca am facut tot posibilul(nu am fost la Sibiu dar nu am putut si daca mint sa imi taie popa nasul)
Comment
-
Originally posted by dudi View Postcare vreti sa facem o intalnire a celor care au dacia 1300-1310.astept raspuns
ce zmeu sa mai zic ne bat alti(deva)de sar fulgi,si nu ii vom ajunge nici 10 ani
la cum ne miscam!!!
in ritmul asta adica tot fraieru de colectionar sa tot faca tot(stiti voi la ce ma refer)duminica este intalnirea aniversara a mea schimb prefixul si acolo o sa anunt oficial ca ma las de orisice ideie ce tine de intalniri, sa propuna Raducu de acum incolo, o sa vb si cu cristi xp sa imi schimbe statutul
Comment
-
Originally posted by costelHD View PostBravo Colectionare ,este o ideie buna !
Comment
-
Părerea mea că nu trebuie forţate lucrurile. Contează mai puţin titulatura sau calitatea în care participăm pe acest forum şi club!!! ÃŽntr-un grup unde nu primează orgoliile nu au ce căuta astfel de discuţii!!! Colegii din Alba care nu mă cred îi invit să participe la întâlnirile LC Deva să se convingă de acest lucru!!! Lăsaţi discuţiile pe tema cine este organizator de întâlniri sau alte grade!! Important e să vă adunaţi, să vă respectaţi şi să participaţi la acţiunile Logan Club fără interese. Cine are interese părerea mea e să-şi caute alt loc de distracţie!!! Sper că prin opiniile mele nu am deranjat pe nimeni!!! Dacă am deranjat asta e!!! N-o să mă schimb ca să fac pe plac unora care nu înţeleg "fenomenul" LOGAN!!! Stimă tuturor!!!
Originally posted by dudi View Postcare vreti sa facem o intalnire a celor care au dacia 1300-1310.astept raspuns
Comment
-
eu o sa vin cu alta masina... a mea e in service. Abia apuc sa ne intalnim.
Comment
Comment