salut Mihai!...noi, bine...de la tine nu am mai avut nici o semn...cred ca esti nerabdator sa vi la o intalnire, asa ca propun eu una duminica viitoare sau cealalta la Sebes pe insula (au o pizza delicioasa), Nelutu stieee!
Intalniri Logan Club Alba
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
o sa fie si eu o sa fiu prezent.
Comment
-
bun venit printre noi!... intalnirile se fixeaza cu cel putin o saptamana inainte, sau cu doua,... daca vei fi activ pe forum o sa afli din timp locatiile si orele de intalnire...i-mi pare cunoscut loganul, il ti parcat in capatul bulevardului in cetate inspre ING?... sau il confund?
Comment
-
o sa fii anuntat cand se va tine urmatoarea intalnire.
Comment
-
Originally posted by nedelag2001 View Postsalutare din poze ce am mai vazut nu imi pare nimeni cunoscut dar la o intalnire in alba m-as baga si eu.o rugaminte ....inainte cu o zi sau 2 postati o locatie si o ora .sa auzim de bine si....drumuri bune
Comment
-
Originally posted by Colectionarul View Posteu iti stiu bine masinuta mi-a intrat de mult in vizor eu sunt unul dintre cele 4 mceveuri de la taxi AB-97-JOE am barile gri(este singurul infoliat) si sunt la AS taxi indicativ 69
Comment
-
in data de 30 ora 15 eu pot la o pizza oriunde
Originally posted by nedelag2001 View Posttotusi s-ar putea sa ne cunoastem pt ca am facut si eu taxi la florea 1 an si tatal meu a facut taxi aproape 20 de ani
Originally posted by bojan_mihai84 View Postsi pe ce data ne intalnim ?
te_am vazut esti un baiat tanar_eu sunt mai in varsta
Comment
-
Deci.......
Ideea e ca o sa vreau sa fiu si eu informat de data si locul intalnirii1`
As vrea mult sa particip!
Despre programul meu......Colectionarul stie detalii, deci va rog (daca se poate) sa faceti intalnirea in asa fel incat sa pot participa si eu!
Oricum, luni o sa revin cu mai multe detalii...caci pana atunci sunt in vacanta acasa !!
Comment
-
intalnirea cand o sa fie atunci ? reprogramam ?
Comment
-
deci, eu in weekend-ul 30-31 octombrie sunt in Alba!
Comment
-
pai facem una si atunci... cu cea mai mare placere.
Comment
Comment