ora 15.00 unde vreti voi . adica?
Intalniri Logan Club Alba
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
adica undeva unde sa putem servi o cafea, sau un suc pt. juniori (prezenta se face cu familia),unde sa putem discuta,...eu nu am mai fost de mult timp prin Alba si in afara de mol nu stiu alta locatie!
fara nici o confirmare sigura de participare de la Albanezi,... o sa particip la intalnirea colegilor de la Deva la ora 13.00, am la dispozitie o ora jumate sa ajung!
Comment
-
A fost odată ca niciodată...Aceeaşi poveste,şi totuşi... "Travesti'.... loganist(a) de 5 stele"
Data de desfasurare a Regionalei Logan Club Kronstadt este 16-17-18 MARTIE
-Cazarea se va face la HOTEL CIUCAS la 10km de Brasov situtat pe DJ spre Tarlungeni-Teliu-Intorsura Buzaului.
Avem la dispozitie 61 de camere spatioase, cu baie proprie, si toate camerele sunt triple(3 paturi)..
Mai avem un corp de cladire(situata la 10 metri fata de corpul hotelului) in care avem la dispozitie 2 apartamente si 7 camere cu 2 paturi si 2 camere cu 3 paturi.
- 1-ul apartament este compus din 2 camere cu intrare comuna si baie comuna, intr-o camera se afla 2 paturi si cealalta camera o canapea extensibila(incap 4 persoane)......
- 2-lea apartament este compus din 2 camere cu intare comuna si baie comuna, intr-o camera se afla 2 paturi si in cealalta cu o canapea tip coltar care NU este extensibil(doar 3 persoane incap in apartament)
""""Nu Exista Camere cu pat matrimonial...toate camere sunt identice(3paturi single pe care le asezati in camera dupa bunul plac)"""""
Pretul pe camera este:
150 ron(2 persoane) / Camera
170 ron(3 persoane) / Camera
190 ron(4 persoane) / Camera
Programul de desfasurare Regionala L.C.Kronstadt :
Sambata 17.03.12
ora 09:00
- Deschiderea oficiala a REGIONALEI L.C.KRONSTADT
ora 9:30-13:30
- Concurs Indemanare
- Socializare mebrii Logan Club
- Expozitie auto Dacia Logan a membrilor Logan Club
- Targ auto(vanzare produse diverse a membrilor Logan Club
- Concursuri diverse cu publicul prezent
- Prezentare standuri expozitionale a diverse societati
- O mica surpriza....
ora 13:30-14:00
- Inchiderea primei parti a Regionalei Logan Club Kronstadt
- Pregatirea de plecare(masini in coloana cu avarii in functiune) la locatia HOTEL CIUCAS
ora 14:30-17:30
- Cazare
- Servirea gustarii
- Socializare
- Concursuri out door-in door
- Pregatirea ptr. tematica petrecerii..etc.etc...
ora 17:30-18:00
- Deschiderea a partii a doua a Regionalei Logan Club Kronstadt
ora 18:00-05:00
PETRECERE...TRAVESTI' LOGANIST DE 5 STELE
- Concursuri,distractie,voie buna si...surprize...surprize..surprize...
ora 19:30-20:00
-Servirea mesei de seara....un Gratar din partea Logan Club Kronstadt.
Duminica 18.03.12
ora 08:00-10:30... cu sperantaca de la ora 08:00....
-Servire Mic dejun
ora 10:30-11:45
- Prezentare inedita a masinilor participante la Regionala Logan Club Kronstadt...puneti-va ideiile in practica...
ora 12:00~12:15-14:30~15:00
- Servirea mesei de pranz...Optional,dupa cum doreste si ii este foame fiecaruia
- Premiere
- surprize..surprize..surprize..
- restul nu va mai spunem ..ca o sa vedeti la fata locului...deci nu va grabati sa plecati ca sa nu va para rau dupa aceea.
ora 15:00
- Inchderea Regionalei Logan Club Kronstadt
~~Pupaturi,promisiuni,schimb de carti de vizita,pareri de rau ca sa terminat...si promisiuni de revedere la urmatorul eveniment care se va anunta.....
Comment
-
astazi am participat la intalnirea LC Deva, care a sarbatorit implinirea a 3 ani de activitate, mai multe detalii pe ''intalniri LC Deva''.
Comment
-
Multumesc Jenu pentru efortul facut. http://www.loganclub.ro/forum/showpo...0&postcount=94sigpic
Comment
-
Comment
-
-
raducu, a fost totul farte rapid, duminica dupa postarea de la 10.31 am vazut si eu ce pun la cale mafiotii...am avut o ora la dispozitie sa ma hotarasc daca particip sau nu!
albanezilor haideti cu propuneri pentru o intalnire si la Alba. Stiu ca duminica toata lumea vrea sa o petreaca in familie,... de aceia la intalniri ne prezentam cu toata familia,...vezi exemplul celor de la Deva, tatici, mamici, copii, toti sunt ca o mare familie...de mafioti
Comment
-
la mol cred ca nimeni ... sunt satui cu totii
Comment
-
sa vedem cine se baga? e cam nepotrivit pentru mine weekendul asta
Comment
Comment