mda ai dreptate. eu am dat stickere cu LC la 2 prieteni din Blaj, urmeaza sa ii anunt cand o sa fie o intalnire sa se prezinte si eu sa vada cu ce se mananca si ce e de facut... poate o sa fie mai interesati dupaia.
Intalniri Logan Club Alba
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Pai ce mai asteptati????? Dati sfoara in ALBA ca in intr-o oaresi care zi din luna aprilie sau la un gratar de inceput de mai se face mare intilnire LC Alba!!! Mai mutati data si ora de maxim 2 ori ...iar cine vrea cu adevarat sa vada ce inseamna LC Alba musai ca o sa fie prezent!!! Curaj....cineva trebuie sa sustina o astfel de provocare pentru a fi rezultate pe viitor!!!
Comment
-
duminica trecuta or fost floriile oricum nu venea nimeni,... duminica viitoare is pastile nu vine nimeni,... peste doua saptamani nu mai au albanezi bani ca i-or mancat de pasti, iar nu vine nimeni si tot asa motive sunt...dar daca tot sa deschis subiectul pentru a nu fie discutii de genul celor enuntate mai sus astreptam o propunere pt. intalnire din partea altui membru al LC Alba. Eu am propus si in afara de kklaus (vecinu de la Deva) nu mi-a raspuns nimeni!
Comment
-
Jenu incercam sa ii aducem pe toti ? eu o sa incerc sa vb cu baietii noi de la blaj sa vedem ce spun.
Comment
-
Sper sa fie amatori si de la LC Alba pentruuuuuuu urmatorul anunt:
Printre urmatoarele intilniri locale LC Deva din acest an vin si eu cu propunerea pentru o intilnire(iesire, excursie...etc) care daca vom reusi sa o "producem" ar insemna pentru toti participantii un circuit care ar angrena loganisti de la cel putin 3 cluburi judetene!!!
Ma refer la o "TRANSALPINA"!!! Am putea angrena in aceasta actiune membrii LC Deva, LC Alba, LC Valea Jiului.....plus alti amatori de la alte cluburi invecinate!! Ne-am putea intinde cu intilnirea pe durata a cel putin 3 zile ...asta insemnind un weekend ..sanatos!!!
Eu spun ca ar fi mai interesant decit sa mutam traditionala "regionala" LC Deva din decembrie in august ca sa ...nu stiu...!!! Toti se inghesuie sa faca regionale pe timpul verii ...daaaar combinat cu saracia din zilelele de astazi nu mai iese altceva decit niste intilniri Logan Club locale, de fapt...si cu citiva participanti din zonele limitrofe!!!
Dati-va si voi cu parerea!!! Asteptam si parerea vecinilor!!!
Eu spun ca merita sa ne canalizam resursele pentru un astfel de eveniment care spun eu va ramine memorabil!!!
FEEDBACK:
1. mircynho11 - Pas!
2.NCDHD- cip
3.Kenjiro- cip
4.Narcisuc20- cipcirip!!!
5.Mikebike-cip cirip(adica e super,o Transalpina!)
Nasu" Costel cred ca asteapta invitatie speciala pentru a-si da cu parerea sau si-a mincat oaia aia care latra si acum nu mai poate bbehaiii!!!!!
Comment
-
Sper sa fie amatori si de la LC Alba pentruuuuuuu urmatorul anunt:
Printre urmatoarele intilniri locale LC Deva din acest an vin si eu cu propunerea pentru o intilnire(iesire, excursie...etc) care daca vom reusi sa o "producem" ar insemna pentru toti participantii un circuit care ar angrena loganisti de la cel putin 3 cluburi judetene!!!
Ma refer la o "TRANSALPINA"!!! Am putea angrena in aceasta actiune membrii LC Deva, LC Alba, LC Valea Jiului.....plus alti amatori de la alte cluburi invecinate!! Ne-am putea intinde cu intilnirea pe durata a cel putin 3 zile ...asta insemnind un weekend ..sanatos!!!
Eu spun ca ar fi mai interesant decit sa mutam traditionala "regionala" LC Deva din decembrie in august ca sa ...nu stiu...!!! Toti se inghesuie sa faca regionale pe timpul verii ...daaaar combinat cu saracia din zilelele de astazi nu mai iese altceva decit niste intilniri Logan Club locale, de fapt...si cu citiva participanti din zonele limitrofe!!!
Dati-va si voi cu parerea!!! Asteptam si parerea vecinilor!!!
Eu spun ca merita sa ne canalizam resursele pentru un astfel de eveniment care spun eu va ramine memorabil!!!
FEEDBACK:
1. mircynho11 - Pas!
2.NCDHD- cip
3.Kenjiro- cip
4.Narcisuc20- cipcirip!!!
5.Mikebike-cip cirip(adica e super,o Transalpina!)
6.costelhd- cip
7.Kklaus - cipciripeste si el
8.
9.
10.
Nasu" Costel cred ca asteapta invitatie speciala ....deja sunt pe listaLast edited by costelHD; 17 April 2012, 18:11.sigpic
Comment
-
-
Comment
-
si atunci ce ar fi sa facem o mica intalnire duminica (22.04.2012) ?
eu incerc sa aduc pe nacreala si raducu(cel cu masina argintie si poate inca vreo doi)
deci?Last edited by Colectionarul; 20 April 2012, 00:15.
Comment
Comment