Intalniri Logan Club Alba

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Incerc sa va improspatez memoria
    Printre urmatoarele intilniri locale LC Deva din acest an vin si eu cu propunerea pentru o intilnire(iesire, excursie...etc) care daca vom reusi sa o "producem" ar insemna pentru toti participantii un circuit care ar angrena loganisti de la cel putin 3 cluburi judetene!!!
    Ma refer la o "TRANSALPINA"!!! Am putea angrena in aceasta actiune membrii LC Deva, LC Alba, LC Valea Jiului.....plus alti amatori de la alte cluburi invecinate!! Ne-am putea intinde cu intilnirea pe durata a cel putin 3 zile ...asta insemnind un weekend ..sanatos!!!
    Eu spun ca ar fi mai interesant decit sa mutam traditionala "regionala" LC Deva din decembrie in august ca sa ...nu stiu...!!! Toti se inghesuie sa faca regionale pe timpul verii ...daaaar combinat cu saracia din zilelele de astazi nu mai iese altceva decit niste intilniri Logan Club locale, de fapt...si cu citiva participanti din zonele limitrofe!!!
    Dati-va si voi cu parerea!!! Asteptam si parerea vecinilor!!!
    Eu spun ca merita sa ne canalizam resursele pentru un astfel de eveniment care spun eu va ramine memorabil!!!
    FEEDBACK:
    1. mircynho11 - Pas!
    2.NCDHD- cip
    3.Kenjiro- cip
    4.Narcisuc20- cipcirip!!!
    5.Mikebike-cip cirip(adica e super,o Transalpina!)
    6.costelhd- cip
    7.Kklaus - cipciripeste si el
    8.jenu-cip cip
    9.Daniel67
    10.Colectionaru
    11.r3duc
    12.
    13.
    14.

Astept si alti membri ...., nu-i vad pe cei din Vale pe lista

Comment

• o intalnire pe luna asta ... nu vrea nimeni? sunt multi membri pe care nu i-am intalnit niciodata, si doar asa ne putem cunoaste!

Comment

• eu as vrea sa ne intalnim undeva la strand
        Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

• la strand sau intr-o pivnita! n-ai sa vezi! nu vine nimeni la o intalnire cu costuri 0, crezi ca vine cineva la strand? sa plateasca bilet la intrare, un suc sau o bere? eu sunt dispus pentru o intalnire oriunde, sa vedem cine se baga.

''Sa trecem la treaba''

1. r3duc
          2. jenu
          3.
          4.

cine doreste sa participe sa se treaca pe lista! este simplu copi/paste!
          asteptam propuneri pt. locatie, si ca exemplu:

1. Ocna Sibiului (lacuri)
          2. Ocna Sibiului (stranduri)
          3. Dostad (stranduri)
          4.
          5.

Comment

• ar fi frumos in 20-21 la sibiu la raliu pe santa
            Ambition

Comment

• mai bine la un strand, pe caldura asta nu prea-ti vine sa stai pe marginea drumului si sa te prafuiasca concurentii!
              azi am fost la Ocna Sibiului, foarte cald si foarte multa lume!

Comment

• nu mai vrea nimeni sa vina la scaldat?

Comment

• Bad_ Wolf - Ocna Sibiului
                  sigpic

Comment

• s-au schimbat planurile

Comment

• ultima intalnire a LC Alba a fost in data de 27 mai,... dupa cum am scris in posturile anterioare, in luna august impreuna cu colegi de la LC Deva dorim sa facem o intalnire pe durata a doua zile, in care sa parcugem traseul Sebes - Statiunea Ranca si retur.
                      pana in data de 18 iunie s-au anuntat participarea de la LC Alba colegii: Colectionaru, r3duc si subsemnatul. Invit si pe ceilanti membri sa se alature si va rog sa anuntati aici intentiile dv. de a participa.
                      Nu este stabilita data exacta, dar ar trebui sa fie dupa data de 15 august. Asteptam si parerile dv. pro sau contra.

Participanti de la LC Deva pe ''Intalniri LC Deva''.

Comment

• sper doar sa nu fie in perioada in care o sa plec la mare... :{
                        Ambition

Comment

• daca nu o sa fiu la mare merg si eu pe transalpina...
                          http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• ar fi cazul sa facem o lista:

1. r3duc ?
                            2. FLR ?
                            3.
                            4.
                            5. jenu

sa vedem ce mai zic colegi de la LC Deva!

Comment

• pe 24 imi fac aparitia in oras ... poate aveti placerea sa iesim din nou la un cico si sa mai schimbam 2-3 vorbe .. Lasati-mi pe privat numerele voastre de telefon , pe forum intru foarte rar , seriviciul imi ocupa foarte mult timp asa ca am anuntat din timp

Va salut si sa ne auzim cu bine!

Comment

• duminica colegul Klaus de la LC Deva o sa petreaca cateva ore cu familia prin Alba,... cine are timp si doreste sa facem o intalnire la un suc sa dea un semn! ora intalniri o va stabili Klaus in funtie de programul si timpul de care dispune!

1. Kklaus
                                2. jenu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google