Intalniri Logan Club Alba

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nimic , nici o miscare ?
    Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

• eu oricum o sa merg maine in targ, la ce ora ne intalnim?

Comment

• o intalnire weekendu asta ?

Comment

• acum ca s-au terminat concediile ar trebui sa facem si o intalnire, deoarece sunt destul de multi membri noi care s-au prezentat pe forum dar pe care nu am avut placerea sa-i intalnesc personal... azi venind spre casa la o benzinarie in Aiud am vazut un logan de AB si cred ca propietarul era membru al LC Alba, nu am apucat sa il intalnesc deoarece plecase pana sa-mi termin eu ''treaba'' , cred ca era grabit...am auzit doar toba sport...

cine ar fi disponibil pentru o intalnire si cand?
          Last edited by jenu; 8 September 2012, 23:29.

Comment

• Jenu eu o sa trec prin alba miercuri 12 si vineri 14 saptamana viitoare . am ceva probleme de rezolvat pe la reprezentanta .

Comment

• cam greu in cursul saptamanii! sa vedem cine mai este disponibil pentru o intalnire in zilele mentionate, eu sunt in concediu si pot oricand!

Comment

• nu mai sunt colegi interesati de o intalnire?

Comment

• pauza prin zona alba. lasa jenu ca o veni si timpul intalnirilor in zona alba .

Comment

• daca vara aceasta a fost prea cald pentu o intalnire, cine ar fi dispus pentru o intalnire pe ploaie?

Comment

• ma gandeam eu! poate la iarna cu saniile?

Comment

• buna seara. ar fi frumos sa ne intalnim la un cafei asa toamna cat mai multi ... eventual o pizza.
                        Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

• unde, raducule?

Comment

• pai in alba iulia la o pizzerie sau oriunde... o sa vedem si sa stabilim data si ora. Ar fi frumos sa vina cat mai multi membrii...
                            Ambition

Comment

• putem sa ne vedem aici, sambata sau duminica:
                              Attached Files

Comment

• da... sau ar mai fi o chestie sa ne intalnim cu colegii de la deva, ieri am vorbit cu Ovidiu si am zis ca ar fi frumos sa ne vedem intr-un weekend.
                                Ambition

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google