Intalniri Logan Club Alba

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• adica, a treia sambata din luna Mai!
    pana atunci este timp suficient pentru planuri si progamari, cine doreste sa participe sa sa treaca pe lista, dupa primi doi membri care au anuntat dorinta de a participa!

1. jenu
    2. 30_VLD
    3. r3duc ?
    4.
    5.

Comment

• mai avem putin, cine mai doreste sa ne onoreze cu prezenta?

Comment

• Nu prea se înghesuie lumea, din păcate.

Comment

• asa este, dar sa speram ca totus se vor mai anunta si altii!

Comment

• Haideti baietii sa ne intalnim sa mancam o pizza sa bem o sicola! dupa atata timp o sa avem ce povesti !
            Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

• Am fost ieri prin Alba, plin de Loganuri cu tenta de tuning, mici modificari, idei de toate felurile. E posibil ca nici unul din ei sa nu aiba cont pe forum?

Comment

• pe cei mai multi nu-i intereseaza forumul, apeleaza doar atunci cand au probleme, dupa ce le rezolva au disparut! revenind la intalnirea noastra, daca timpul va fi frumos eu voi vizita cetatea cel mai probabil duminica 17 Mai.

Comment

• 17 e sâmbătă. Duminică e 18. Presupun ca întâlnirea e pe 18, nu?

Comment

• nu-i batuta-n cuie! asa e am gresit, ma gandeam la 17. depinde cine vine si cand poate sa vina, ne adaptam la situatie. duminica ar fi mai bine pentru ca unii mai lucram si sambata!

Comment

• mai avem o saptamana pentru pregatiri!...cine doreste, duminica 18 Mai in jurul orei 12:00 ne poate onora cu prezenta la intalnirea L.C. Alba, in parcarea de langa casa de cultura din cetate.

Comment

• Eu mai am vreo 2 amici din Cj care au spus ca probabil vor veni, cu ocazia asta vor face si turul cetatii etc. Sper sa nu fie alarma falsa .

Comment

• Originally posted by jenu View Post
                          pe cei mai multi nu-i intereseaza forumul, apeleaza doar atunci cand au probleme, dupa ce le rezolva au disparut!
                          Ce bine zici
                          sigpic

Comment

• Se apropie Ziua Z, şi tot nu se prevede vreo noutate. Sperăm doar să avem parte de vreme însorită!!!

Comment

• duminica 18 Mai in jurul orei 12:00, in parcarea de langa casa de cultura, la intrarea in cetate (daca avem locuri) are loc intalnirea membrilor si a invitatilor LC Alba. Maine nu o sa pot intra pe forum, daca apar noutati ma puteti contacta la 0745371965 pana dupa ora 24:00 (sunt la ospat). Ca si reper am lipit LOGAN CLUB pe parbriz.

Comment

• Să ne vedem cu bine, şi ospăţ fain să ai!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google