baieti ... pana la urma care va fi ora la care ne intalnim. Maine deja e 5 iulie si nu avem ora stabilita. 17.00 sau 11.00 ?
Intalniri Logan Club Alba
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
ramane atunci dupamasa la 17.00. Va Asteptam!
Comment
-
man ajutor sunt în alba mam cam rătăcit puţin nu ştiu pe unde să beau un suc până se face ora întâlniri nu ştiu unde este locaţia întâlniri mă poate ajută cineva
man ajutor sunt în alba mam cam rtcit puin nu tiu pe unde s beau un suc pân se face ora întâlniri nu tiu unde este locaia întâlniri m poate ajut cineva i scriu de pe tel c nu am gsit un club de net 0726307255
Comment
-
atasez si eu 4 poze de la intalnirea ce a avut loc in 5 iulie, ce-a mai lunga intalnire a loganistilor din Alba Iulia care a tinut 4 ore. Asteptam si ceilalti membrii sa se arate!
Comment
-
Haideţi fraţilor că treaba a început să meargă şi la voi!!! Numai că trebuie susţinută şi pe forum. Aşa veţi ajunge să vă cunoaşteţi mai bine şi o să vă doriţi să vă întâlniţi "live" cât mai des!!! Numai bine!!! Poate ne invitaţi şi pe noi la o întâlnire de-a voastră!!!
Comment
-
Ai sustinerea mea! Sus cu ea! Daniel 67 te asteptam cu drag la intalnirile noastre!
Comment
-
Originally posted by r3duc View PostAi sustinerea mea! Sus cu ea! Daniel 67 te asteptam cu drag la intalnirile noastre!
Comment
Comment