sigur ca supravietuieste!......face doar pe mortu!
Intalniri Logan Club Alba
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Buna Seara , ar trebui sa fiti mai multi ! tot 4 loganisti ,si activitatea pe forum este slaba ! ceva la voi nu merge bine ? sper sa nu va suparati iara pe mine , ca am intervenit la voi pe forum
Nu ma da quote la postul anterior...se incarca inutil pagina.Last edited by valeriuciprian; 19 October 2009, 10:48.sigpic
Comment
-
Logan Club Resita va invita sa participati la intalnirea regionala din perioada 7-8 noiembrie. Pentru inscrieri si alte date suplimentare intrati aici http://www.loganclub.ro/forum/intaln...ta-t14831.html
Comment
-
Originally posted by costelHD View PostBuna Seara , ar trebui sa fiti mai multi ! tot 4 loganisti ,si activitatea pe forum este slaba ! ceva la voi nu merge bine ? sper sa nu va suparati iara pe mine , ca am intervenit la voi pe forum
Comment
-
jenule sa vorbim sa ne intelegem si o sa stabilim data si locatia. Ar fi bine intr-un weekend cand sunt de acord si baietii din LC. DEVA. asteptam propuneri din partea lor.
Comment
-
Buna ziua
Duminica, 08.11.2009, orele 11.10, LCDeva cu aprobarea Organizatorului de Intalniri va face o vizita la LCAlba, sper sa fi-ti de acord cu aceasta intalnire....''daca voi nu ne vreti, noi va vrem''...speram intr-o buna colaborare si Organizatorul d-voastra sa fie de acord cu aceasta propunere.
Asteptam raspuns cu propunerea noastra, daca sunteti de acord da-ti un ''bip'' pe forum...asteptam orice este binevenit...
secretarul general LCDeva...Kenjiro_Sangasigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
eu sunt de acord. Dar locul intalnirii cred ca ramane la alegerea noastra. nu ?
Comment
-
Originally posted by kenjiro_sanga View PostSigur...faceti-va lista
colectionarul
Comment
-
Originally posted by Colectionarul View Postprimul pe lista
colectionarul
Duminica, 08.11.2009, orele 11.10, LCDeva cu aprobarea Organizatorului de Intalniri va face o vizita la LCAlba, sper sa fi-ti de acord cu aceasta intalnire....''daca voi nu ne vreti, noi va vrem''...speram intr-o buna colaborare si Organizatorul d-voastra sa fie de acord cu aceasta propunere.
Participanţi LC Alba:
1 Colecţionarul
2
3
4
5
6
7
8
9 r3duc (spion LC Alba)
10 Daniel 67 (Spion LC Deva)
Mai este o săptămână şi un pic, sper să fie lista plină!!!
Comment
Comment