foarte tare frate, si eu care ma gandeam ca am orbu gainii?,... ca nu mai vad bine?,...cum de mia scapat un logan cu sigla pe parbriz?, dar vad ca nici tu nu esti mai breaz
Intalniri Logan Club Alba
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Duminica, 08.11.2009, orele 11.10, LCDeva cu aprobarea Organizatorului de Intalniri va face o vizita la LCAlba, sper sa fi-ti de acord cu aceasta intalnire....''daca voi nu ne vreti, noi va vrem''...!!!!!
Participanţi LC Alba-LC Deva:
1 Colecţionarul
2 Jenu
3 Kenjiro Sanga (mafiot LCDeva)
4 Marton Grigore(NAȘUL vostru)
7
5 ice (spion autorizat electrica sa)
6
8
9 r3duc (spion LC Alba)
10. Daniel 67 (Spion LC Deva)
11. Kklaus[b](Pompier Mafiot LCDeva)
Cine mai doreşte înscrierile sunt libere!!!!
Duminica, 08.11.2009, orele 11.10, LCDeva cu aprobarea Organizatorului de Intalniri va face o vizita la LCAlba, sper sa fi-ti de acord cu aceasta intalnire....''daca voi nu ne vreti, noi va vrem''...!!!!!
Participanţi LC Alba-LC Deva:
1 Colecţionarul
2 Jenu
3 Kenjiro Sanga (Secretar mafiot LCDeva)
4 Marton Grigore(NAȘUL vostru)
7
5 ice (spion autorizat electrica sa)
6
8
9 r3duc (spion LC Alba)
10. Daniel 67 (Spion LC Deva)
11. Kklaus(Pompier Mafiot LCDeva)
Cine mai doreşte înscrierile sunt libere!!!!sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Pana la urma care o sa fie activitatea nostra in data de 8? Am vb cu Organizatorul nostru si mi-a facut o propunere frumoasa. Dupa ce ne intalnim sa mergem sa vizitam cetatea iar mai apoi la o pizza in santurile cetatii. O idee buna zic eu! As vrea sa stiu cine e pro sau contra.
Comment
-
-
Originally posted by kenjiro_sanga View PostPai anuntati pe toti doritorii...cumva, ar fi fain sa fim cat mai multi....putina munca cu anuntatul pe orice cale...la treaba, prieteni !!!
Originally posted by ice View Postsi pe unde vine ?
inainte de podul peste mures
pe partea stanga cum veniti voi
Comment
-
Ţin să vă spun că am fost şi sunt unul din cei care doresc această întâlnire la Alba Iulia. Nu doar ca să ne vedem maşinile şi pe noi că asta e chestie de maxim o oră. Vreau să vizitez ceva în Alba Iulia pentru că e un oraş frumos şi nu am fost demultă vreme aici. Asta era ideea!!! Aşa că sper să văd cât mai multe în această ieşire!!!
Comment
Comment