If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pai din cate s-a discutat sambata trecuta lucrurile stau in felul urmator:
- eu, Sorin, Marius, Alin mergem duminica dimineata
- Arthur merge sambata din cate am inteles.
De restul lumii nu stiu nimic, eventual sa se treaca pe lista daca vin si in functie de cati vom fi vom stabili si cu cate masini vom merge (pana acum sunt 2 masini)
Lista:
1.Rouge de Feu - de vineri
2.bubu_vasile - de sambata
3.sorinj - duminica
4.ALY_N - duminica
5.marius_g - duminica
6.MAVERICK_SS - duminica
Daca n-am scris ceva bine rog sa se corecteze
Tavi vi si tu?
Ca pe lista cu intalnirea de la Sibiu, apari si tu.
" LC ARAD
1. bubu_vasile + familia
2. sorinj
3. ALY_N + maverick
4. Rouge de feu
5. Octavian "
Din cate am vazut pe forumul So*****ia, Tavi merge la intalnirea lor automobilistica, intalnire care nu scrie unde se tine (secretosi sunt ) asa ca nu cred sa mai participe si la nationala noastra.
Rog o confirmare/infirmare din partea lui Tavi daca se poate.
faine ... se cam lasa blonda aia pe tine sorine ... incep sa imi pun intrebari ca prea e evident
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
acuma nah sorin ... tu stii mai bine ca era langa tine
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
si cum ramane cu iesirea in Retezat ? sorin, vino te rog cu o propunere de traseu, ora de plecare si haideti sa ne organizam putin ca prea suntem dezorganizati in ultima vreme. v-am cam lasat de capul vostru si a-ti prins obiceiuri proaste
pai si ce are asta cu traseul ? pune propunerile de traseu pe aici ca sa vedem si noi ce si cum si sa mai vorbim pana atunci.
Un traseu nu foarte dificil, cam 230 cu masina pana la Rau de Mori (drum perfect), vreo 27 km pana la Acumularea Gura Apei (drum bun), cam 18 pana la Gura Bucurei (cale batuta), si de acolo pe jos cca. 10-11 km (impreuna dus-intors) din care jumatate in usoara urcare.
P.S. Ultimele doua doar pentru pofta, au fost facutre din partea cealalta a traseului prezent.
in principiu se pleaca duminica dimineata si se face retur duminica seara.
oricum plecarea se face devreme pentru ca drumul e lung.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment