If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@Maverick_SS: Mersi de poze.
@Rouge de Feu: Faine poze, Dorule. A mers perfect download-ul.
@Vlad Ioan: Cu drag.
@bubu_vasile: daca ne mai primiti, mai venim si in alte excursii.
The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
paul, oricand esti binevenit.
stai "pe aproape" pe threadul asta ca sa mai vezi si alte excursii ...
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Pun aici pozele de la intalnirea de la Felix, pana ne hotaram ce facem, le pun pe toate si pe pagina cu regionala de la Felix, sau le pun doar pe cele comune - adica pe cele care ar fi trebuit sa fie comune, in parcarea unde am stat o ora singuri de la ora 11 - cand a fost programata intalnirea pentru poze.
acolo pune-le doar pe alea "comune" ...restul lasa-le doar aici ...
au ajuns la intalnirea de la "11" si altii, doar ca au facut-o pe la 12 si un sfert, dand dovada de mult "respect" pentru restul. No problem, data viitoare stim care e situatia.
Eu inca nu am calculatorul instalat, dar probabil ca diseara o sa vin si eu cu pozele.
Last edited by bubu_vasile; 18 May 2010, 22:59.
Reason: Automerged Doublepost
Hai ca deja ne intindem si cam "somam" cu iesirile. Asa ca vin cu o propunere mai aerisita, asa ca sa ne relaxam un pic. Ce-ar fi sa ne adunam intr-o sambata sau duminica (sau amandoua), la o mica prajeala si balaceala la strand la Sofronea (un fel de Felix, dar mai apropriat). Amatorii sa-si dea cu parerea. Eventual ne putem intalni direct acolo, sau plecam impreuna de pe platou, cum hotareste lumea. Ce ziceti?
Vad ca e tare liniste cu iesirile, in LCA. Pentru cine-i curios, pun niste poze cu iesirea mea de 2 zile - in weekend-ul asta - la Muntele Mic (200km dus). Locuri foarte faine si multa liniste. Nu am lansat nici o invitatie, deoarece stiu ca lumea e amatoare de excursii fulger de o zi, ceea ce eu nu prea mai pot.
Va transmit salutari din Klosterle am Arlberg, Austria. Azi dupa-amiaza am ajuns cu bine. Maty a facut fata calatoriei, chiar i-au placut vitezele de pe autostrada.
Atasez cateva imagini de pe drum:
1. Viena - Prater, roata mare
2. Viena - Donau Tower
3. Viena - Donauinsel (vedere din statia de metrou)
4. Germania - Lacul Chiemsee
Drumul a fost destul de lejer insa se pare ca nu mi-au fost echilibrate ca lumea rotile fata fiindca la 110-115 km/h pe ceas imi vibreaza volanul destul de pronuntat. O sa vad cat costa aici o echilibrare, eventual o sa mut rotile de pe spate pe fata.
Distanta pana aici am parcurs-o in 2 zile, in prima zi am mers pana in Viena iar de cazat ne-am cazat la Griesbach (70 de km N de Linz). Ce mi-a placut a fost ca tot drumul l-am facut fara stres, fara flash-uri/claxoane/injuraturi de la alti soferi. Nivelul de civilizatie de pe sosea e foarte ridicat, nu se poate compara nici macar cu Ungaria.
O sa postez in cursul saptamanii poze de pe munte.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment