Eu nu am... Deci, de unde e?
Excursii Organizate De (si Intre) Membrii LC Arad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Langa Secas (SV fata de Gurahont)...
Si mai exact bagi pe Google Maps aceste coordonate: 46.236585,22.324991Last edited by MAVERICK_SS; 27 December 2010, 01:18.sigpic
Comment
-
pai pozele sunt facute ieri de mine
pe acolo am umblat ieri. dar sa nu va povestesc de cate ori am impins pe masina ca era mare zapada si nu reusea sa "urce" chiar si cu cauciucuri de iarna
si dupa cum vedeti in pozele 2 si 3 singurele urme erau ale noastre (poza 2 facuta in spatele nostru si poza 3 in fata noastra- pozele din postul de inainte).
in poza 4 puteti vedea cat de "mare" poate parea un om fata de un "biet" brad
in rest, credeti-ma ca pozele nu reflecta nici macar un sfert din frumusetea peisajului. nu prea poti descrie in cuvinte "bolta" facuta de crengile incarcate de zapada (vezi poze atasate acum) ... ce mai, un adevarat rai. singura problema a mea a fost ca eram cu pantofi eleganti, de piele intoarsa, care au ramas de cateva ori intepeniti in zapada, eu plecand fara ei
cu toate ca m-am udat bine la picioare nu am avut chef sa plecam prea repede de acolo si am stat vreo 2-3 ore profitand si de faptul ca nu era frig (in limita bunului simt) ...Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
-
Sarbatori fericite la toata lumea. Da vad ca locurile alea sunt la fel de faine si iarna. Ai fost pana la Complexul Larix, sa-i intrebi care e situatia? Au deschis iarna? Au camere incalzite? Ce preturi au? Ca arata tare tentant pe zapada.
Si acuma in alta ordine de idei, o sa pun si eu niste filmulete si poze de la Intalnirea Regionala Deva, de la Lacul Cincis, pentru cine e curios ( http://www.loganclub.ro/forum/intaln...t27501p10.html ). Si acolo sunt niste locuri superbe, am avut noroc...nu a plouat (asa ca nimeni nu si-a taiat venele), cazarea a fost super, la fel ca si toata atmosfera. Am apucat sa ne dam si cu sania, a fost nemaipomenit. Pacat ca nu ati avut timp si dispozitie sa veniti si voi. Numai bine.
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.Attached Filessigpic
Comment
-
in cabane au incalzire centrala. pentru revelion e inchiriat de acum 3 luni
preturi nu stiu, dar uite un numar de telefon: 0743664533- daniela (puteti sa ii ziceti ca ati mai fost acolo - aia la care nu apuca sa faca gogosile) ...Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
de 1 Mai daca timpul permite (a se citi daca nu ploua) vreau sa merg pana la Macea la gradina botanica. Daca mai sunt si altii interesati sa ridice doua degete.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
Comment