Deschid acest nou topic obligat de imprejurarile ultimei intalniri din cadrul "excursii intre membrii LC Arad" o reeditare a intalnirii "In gradina lu' Norby" de data asta cu un titlu schimbat "in gradina lu' Gaby", in care s-au iscat vorbe. Las deocamdata participantii, si pe viitor membrii care "scot" sau "fabrica" vorbe sa isi exprime parerea in acest coltisor de forum.
Restu-s Vorbe... Sau Cum Sa (nu) Faci Vorbe!
Collapse
X
-
Si ca sa nu iasa vorbe, va propun sa hotarati care e cea mai mare... (normal ca burta).
Participanti la concursu "BURTA CEA MAI MARE":
1 @becudani - la categoria semigrea
2 @@MAVERICK_SS - la categoria lowcost
3 @Norby89 - la categoria in devenire
4 @marius_g - la categoria grea
5 @sorinj - la categoria aspirant
6 @bubu_vasile - la categoria economy
7 @Shaloo - la categoria neseriosi
8 @Pagu - la categoria invizibil
P.S. Burtile au fost pozate goale... ca sa nu influentam juriul (inainte de aperitivele cu mici, carnaciori si bere, si inainte de felul principal - bograci).sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
si ca sa nu apara vorbe (pe topicul de excursii) ar trebui clarificate si urmatoarele ipostaze...sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Cam despre astea vorbeam azi la iarba verde... cine e invizibil si nu recunoaste!
Nu de alta, dar SA NU IASA VORBE!Attached Filessigpic
207 noir obsidien
Comment
-
-
:| nu era necesar sa pui poza aia , tiam spus ca eu nu m-am pus pe invisible sau alte chesti acuma si wizzardu so pus? si norby , si crede-ma ca grassu nici atata nu cred ca so pus nu inteleg care ii treaba@ foarte serios vorbesc
LE:Acuma am gasit unde dupa cateva minute de cautari , era bifata obtiunea:| eu nu am bifato:|
Foloseste Modul Invizibil
Modul Invizibil iti permite sa navighezi pe forum fara ca sa apari in listele 'Utilizatori Activi in acest Moment'.
Foloseste Modul InvizibilLast edited by Pagu; 7 June 2009, 23:40.
Comment
-
Originally posted by Pagu View Post:| nu era necesar sa pui poza aia , tiam spus ca eu nu m-am pus pe invisible sau alte chesti acuma si wizzardu so pus? si norby , si crede-ma ca grassu nici atata nu cred ca so pus nu inteleg care ii treaba@ foarte serios vorbescsigpic
207 noir obsidien
Comment
Comment